Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Види шо убав ден а нема со кого да слезам надолу, кој работи кој го исклучил телефонот.

И ова ако заврши со оган тогаш сите треба да гориме заедно :icon_lol:.

ДК

фала курцу немаш ѕвонци више шо ги дрнкав место да го кликнам Најави се копчето.
Напор жив беа

grinch_symbol.png

Како нуклеарка у стомак да ми експлодирала. Главата ми е камен. Не можам да мрднам. Не знам кај спиев, не знам шо конзумирав, не знам која среќна нова година сме. Слатка водата ти еам...

Ако Муте, ако, мешај си ти жестоки пијалоци и после натепај се лиснато некое со јогурт и сега повраќај ја водата што ја пиеш :tapp:

Кеј

Пошо откако почна новава слушам само лоши вести, вчера конечно имав еден убав ден. Да го ебам, од 1ви навака, за само 7-8 дена за 3 смртни случаи слушнав и еден излив на мозок. Преку курот веќе од такви срања, дајте убави работи, аман!

Убаво беше вчера за именденот, весело, со луѓе кои ги почитувам и сакам. Само нешто да напоменам, па добро бе, зашто има такви говеда на светов? Идам у дискотека у WC и гледам у лавабото полно со повраќаници. :pov: Без осет бе, пиј ама не да повраќаш и цел свет да те гледа. Ми се згади животот и ми се одмоча у исто време. :D

Ајт идам да гледам филм додека почнат фудбаливе, јер субота је дан за алко..спорт де. :D

Ех ме фаќа носталгија за дома кајгано... денес си напрајв компир манџа, цело тенџере полно, вкусна испадна... млад кромид, топол леб од фурна и си пуштив Јонче Христовски на компјутеров...

:oeoeoe::oeoeoe:

Едвај чекам светското у ракомет да почне.:roker:

ДК

Денес во 16:00 ми текна дека накај 12:00 требаше да доручкувам. После којзнае колку време го пропуштив мојот стандарден оброк, овес и млеко.
Сум скршнал од калдрма периодов, две недели без физичка активност и осет на задембеленост. Работам нешто што ми е потребно за наредниот период а сепак владее чувство на бескорисност. Изгледа ако не си во стандардната машинерија доаѓа до ова чувство. Кога ќе влезеш, само си огорчен што го возиш срањето.

Back
На врв Bottom