Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Судиите што судеа денес гарант во средно цело време биле со два прста во вис и се пријавувале за доброволци кога требало да се одговара...:icon_mrgr:

Јаки4ко ми е. Убав ден, srecen den....:свиркам:

што глеам на ова Body bizarre на травел анд ливинг страшно... какви све болештии има, и генетски нарушувања , ние за се нешто се жалиме кукаме и офкаме
Господ нека ги чува.

Изгубив 2 саати гледајќи фудбалери вредни 50 милиони како се мачат да врзат 2 паса против екипа од четврта лига.

А можев како секое нормално дете....да ја зеам книгата и да учам нешто. :(

Што е разлика помеѓу владата на Македонија и Кајгана форумов ?

Едното е збир на луѓе кои што бистрат политика, решаваат за закони за кои што многумина сметаат дека врска немаат од истите, по некогаш знаат и да се закануваат едни на други, си седат во некоја си фотелја или што ти знам, и сметаат дека се попаметни од останатите поради сето тоа.....а другото е влада на Македонија.

Драга премногу примери за убавите круши што свињите ги јадат, премногу.

Драгичка, некои луѓе сенешто коментираат, среќни се за тоа или се жалат, не можам да разберам!
Туку, драгичка, многу сум креативна вечерва, измислив сто ствари како да ги изненадам човечињата околу мене кои ги сакам! :kluc::ojeaa:

Последно уредено:
ДК, дефинитивo пoдoбaр хумoр нa нaшите телевизии oд Ивaн Исцелителoт НЕМА!

Штетa штo сaмo вo Скoпје мoже дa се гледa. Фaли смислaтa зa хумoр oд oстaнaтите "дрaги гледaчи" ширум земјaвa :(

А кaкo успевa целa емисијa дa oстaне oзбилен пoкрaј тaкви пoрaки, не ми е јaснo...

ДК
Таман ќе ти велев нешто корисно и од тебе произлезе и види шо се деси.
Некој младич од тие шо се по филмојте имаше отворено тема за една нова серија Transparent па си имав уште тогаш речено да ја ѕирнам, и ете вечерава да ја почнам па глеј чудо, одма ме зарази. Изгледав три епизоди и ептен добар впечаток ми остај, посебно ме бендиса едно музиче од прва епизода, и ај си реков да го побарам.
Edward Shape & The Magnetic Zeros - Mayla
шазам ми вика дека била песната, ама кај го отворив видеото кај се запустив. Песната и спотот сами по себе се тажни на неколку нивоа ама мене најпоќе шо ме стопи е ова чичето, пошто се познава дека има паркинсон (можиш да го сетиш по раката и по начинот кај шо се движи згрчено). Јас можи ич немаше да го приметам да немаше и татко ми таква дијагноза со овие симптоми. Пред помалце од година му дијагностицираја, тресење на рака и кочење на ногата сигурно барем две години ама ми се чини од ко му дијагностицираја нагло остаре едно десет години. Се зеза од време на време, демек можиш сега слободно Мухамед Али да ме викаш, овие фотоапаратите со стабилизатор за такви ко мене ги измислија и слично, ама си приметваше дека ич не му е сеедно. Мене искрено и не ме погоди толку, имав читано дека живеат луѓе и по дваесетина па и повеќе години со редовно земање лекови и правилна исхрана, ама баш вечерава в корен ме сроза. Го знајш она чуството ко ќе се разбудиш наеднаш од сон ради некое бреме или несигурност, не знајш шо ти носи иднината и слично (ова најчесто дури бев на факултет ми се дешаваше) е баш сега ме стрефи тој страв у пм... Барем нека ја имаше ведрината на ова чичето од спотот. За вољу истине сега со нашите со ракометот позитивно е расположен, со Манчестер поќе се нервира него шо има причини за радост, али то е...
Најглупо од се ми е ко ќе ме праша некој како е татко ти, и сега ќе му речиш арен, шо технички така е пошто не дека легнат в постела е, ене го на работа оди, некогаш ќе го мани точката (ова дури беше потопло додуша) на планина ќе појди ќе се качи, ама реално со секој ден се помалце арен е, и само надолу е замината колата и нема застанвање.
Заебан е живото кајги..
И ај за крај демек да ти постирам уште една песна од серијава, ѓомити побрза, повесела, ама и таја ко го заслушав тексто и таја испадна тажанка. Еве ти го зато еден од мојте најомилени албуми aко не те фаќа сон преслушај го, или пушти си на стрим некоја нба утакмица, глеам по резултативе има интересни .
Арно си гледав шејмлес,цела четврта сезона не ми е глеана, и петта почна. Сакал нова серија,нати нова серија.
И така.
Ај добра ноќ.

Ди Кеј,

Убеден сум дека нема поуневерзален израз од „комшо“ кога станува збор за маалско продавниче, маалска кооперација или поголем маркет као Стокомак, Кам итн...
Не само кај нас, во Кина да отидеш, во село, во продавниче каде што продаваат исклучиво ориз, женичката ќе ти се обрати со zǎo ān komsho, wǒ zěnme bāng nǐ komsho...

Сите серии изгледани и животот повторно нема смисла. Едноставно не живееш во моментот, туку мечтаеш за иднината, за денот кога повторно ќе можеш да ги гледаш.

Тешко ми е! :(

Ќе се надоврзам малце на постот од Вес за турските серии. Одам завчера кај баба ми на ручек и во кујната твто пуштено на турско. И и велам на женава, добро, не ти е малце нелогично ова што се случува во серииве? Ми вика, ех, онаа (инсерт име) некни кола ја собра, пет пати се преврте ене ја денес ништо не и е, туку ајде и нас не нашле да не будалеат. Oстанав :| не очекував ваков одговор од некој што глеа по цел ден серии. Затоа и викам абе глеј си ракомет растура внук ти и ми вади тефтерот од фиока, калкулации правела кој како ќе ни се паднел, се фрлила во скаутинг мисија :D

Ама и во право е. Во кој свет е нормално 55 годишен маж да силува 47 годишна жена и капак оваа трудна да остане после тоа, и тоа од прв пат на тие години :vozbud: , или па ајде ќе се враќаме на муслиманското жените да не учат, да не одат на работа [emoji14]opce: ова може да му е океј само на Год ноус, Астронаутот без работа или и со новиов јузер пак што е дојден, Хесус Крајслер. Страшно перење на мозок се дешава. Сосема нормално е по серииве да имаш шест деца, да шеташ забулена или па мажот да е некој мафијаш што се пука по улици цело време. Значи, сериите од англиско говорно подрачје не чинат, ама затоа ова пропагирање на "диви запад" чини?
Колку сме само назад со мозоците немам веќе коментар.

Инаку трет пат болна за месец дена ама така и ми треба кога изигравам сам свој лекар. Што најди од апче, направи си терапија. Криев дека кашлам ко Кемба шо викаше, идеш надвор да се искашлаш или па трпев да не кашлам, онака ги станува фацата црвена од што се стегаш да не ти експлодира главата од кашлање :lolzz: Вчера им збоктиса на моите ја викнаа тетка ми инфузија да ми стави. Ич нејќам по лекари да идам, ама ич ич. Затоа на хипохондрик можам и шамар да му влепам од чиста мира. Како им се дреми на старине 24 часа на клиники вторник и петок не знам. Така да викендов во аут, морам да лежам додека не се оправам скрос.

Додека ми течеше системот вчера глеав Исцелител Иван, се посрав од смеење. Ај да споделам нешто со тебе

8bfd815af47714ed557b82d1d2fde5f7.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom