- Член од
- 24 март 2012
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 119
Можеби другите да ја наречат како плодна држава или извор на таленти. Но, до тоа т од таленти да се дојде треба работа, труд и амбиции. Една мала ретроспектива...Во главно земено со мене, многу сме себични и не задоволни...Ете, победи Даниел Кајмакоски на х-фактор и тој период сите wow македонец победи
сите весници беа полни со такви и слични натпици. Македонија денес победи
Утре ќе има натписи, следам вести...секаде тоа се кажува. Фали само една грешка од ракометарите- еднаш да изгубиме и сите 99% да пцујат по ракометарите. Кире Лазаров не е чинел, па тренерот, кај му се очите на голманот...
Сега малце наназад пак ќе ве вратам.Даниел ќе оди на евровизија...
На колку му се допадна песната ?Сега да направи Даниел концерт според мене шанса нема да го наполни Борис Трајковски. Зашто ќе му дојдат деца до 15 год. Виновни сме ние 
Ќе го критикувам и онаа, реклами од студенти што учат странство па како е ок да се полага државен испит. Чекај малце мадам, исти се условите таму и тука ? Таму исто така работат и се трудаат за 200-250 евра плата ? Или онаа правничката што се заљубила па се откажала па деца ова она...одлично, ама гледај ти бе дете со 200 евра. Или тие со 5 деца, таа фам.
И уште нешто...
( се надевам дека не сум мн досадна ) ониее што го изглаа законите немора да мислаат на мене која излегов на протести и уште други мн деца. Нека мислат на нивните деца кои одаат во приватни градинки или праватно средно или фино-лепо ќе има измени на законите по 4-5 години кога нивните деца ќе бидат академски граѓани.
Се трудам да гледам на се, без розови наочари пошто очигледно нема во Мк. розови наочари.
За се ти е потребно некој-нешто за да завршиш работа.
Ете и на студенски чекав 40 мин а позади мене девојче заврши работа пошто комшивка била со таа глупата од студенски.
Па сега
јас пак тука реферати, да си пишувам....
ајде поздрав, ве бацнувам сите
сите весници беа полни со такви и слични натпици. Македонија денес победи Сега малце наназад пак ќе ве вратам.Даниел ќе оди на евровизија...
На колку му се допадна песната ?Сега да направи Даниел концерт според мене шанса нема да го наполни Борис Трајковски. Зашто ќе му дојдат деца до 15 год. Виновни сме ние 
Ќе го критикувам и онаа, реклами од студенти што учат странство па како е ок да се полага државен испит. Чекај малце мадам, исти се условите таму и тука ? Таму исто така работат и се трудаат за 200-250 евра плата ? Или онаа правничката што се заљубила па се откажала па деца ова она...одлично, ама гледај ти бе дете со 200 евра. Или тие со 5 деца, таа фам.
И уште нешто...
( се надевам дека не сум мн досадна ) ониее што го изглаа законите немора да мислаат на мене која излегов на протести и уште други мн деца. Нека мислат на нивните деца кои одаат во приватни градинки или праватно средно или фино-лепо ќе има измени на законите по 4-5 години кога нивните деца ќе бидат академски граѓани.Се трудам да гледам на се, без розови наочари пошто очигледно нема во Мк. розови наочари.
За се ти е потребно некој-нешто за да завршиш работа.
Ете и на студенски чекав 40 мин а позади мене девојче заврши работа пошто комшивка била со таа глупата од студенски.
Па сега
јас пак тука реферати, да си пишувам....ајде поздрав, ве бацнувам сите

Гениј.

Шукурац и книга и се, идам да спијам, и така сум целиот непродуктивен.