Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Испити, испити, у курац многу испити а желба за учење ИЧ...
Ништо вака не прајме, морат да се седнит и да се положит нешто...
Здравје , само нека поминит месецов шо побрзо. :D
И после од февруари почвиме со журчиња пак, дека некако ги запоставив...
Ми фалет позитивните фаци и позитивниот vibe шо го имат на секое журче.
Епа ајде , позз :D

Преска глеам анал 5 не дека сум тв фан беше пуштено а нешто се моткав

и ја прашуват Сара мејс

-Како се чуствувате во моментите кога Македонија води со 1 разлика?
-Па знаете стискам палци скокам грицкам нокти HEHEHEHE
-Како ќе ги поздравите ракометарите
-Со вас сме само напред воухаооооо

И врз основа на овие клишеа некој станал познат мислам 21 век уште вакви дебилни прашања се поставуват одговорите уште подебилни она класично ко прваче одговара се смее се однесува и тоа не се однесува само на мејс туку на цела ебана ИЗВЕШТАЧЕНА ЕСТРАДА во која ама апсолутно ништо нема да се понуди
Оп има мал број тие се надвор од телевизиските екрани

Грдо е чувството коа сањаш као се лапаш со другарка ти. Ептен грдо. :sick:
И дај више да стекнам навика започнативе книги некако да ги завршам. Тоа не сум јас пред година дена.
So says Saladin....

Имав број од ВИП којшто го користев цели 5 години(постпејд), како еден и единствен мој број плус многу специфичен со 5 исти цифри итн...Пред 8-9 месеци негде, тие од ВИП нешто ме изнервираа, дојде до конфликт и за инат нивни, договорот го раскинав и земав припејд број од друг оператор, а тие ми рекоа дека мојот ВИП број ќе го поништат...Значи 9-10 месеци јас имам број од друг оператор...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Деновиве очекував еден повик, требаше да се видам со едни луѓе нешто службено и денес ми ѕвони телефонот и кога гледам - што да видам- некој ме бара од мојот стар ВИП број - тоа беа луѓето што ги очекував...Прееска отидовме на кафе и му се обратив на тој што го има мојот број, му викам- твојот број јас 5 години го користев, го препознав кога ме баравте...Леле кога зина :facepalm: , вика- ти ли си таа Ј...А што ја бараат кај мене, па јас сум сакал ВИП да ги тужам што ми дадоа користен број, ден и ноќ те бараа (пријателки, колеги, тетки, стрини, докторки...), а еднаш во 2 ноќе ми се јави еден дечко и ми рече "кај си срце"...:D, јас сум вика вознемируван, дури некои и името им го запишав што те бараа...Пред сите на масата го дрндаше тоа,а беше и вујна ми со нас, потонав од срам...Си викам- можеа ли ВИП на поголем дебил и ропак од овој да го дадат мојот број, па јас после 8-9 месеци да го сретнам истиот?
А јас не верував кога ми викаа дека на мојот стар број се јавува некое машко...
Му реков -да си иде во ВИП да си го реши проблемот...

2lbp11w.jpg

Читам вести по порталиве наши и кога налетувам на вест дека починала некоја млада Руска тенисерка, опишана како најубавата тенисерка на светот.
Отварам веста, си викам баш да видам за кого се работи и приметувам дека врска немам која е типката.

Кога читам најдоле:
Виолета Дегтиарева котираше на 1.084-то место на ВТА-рангирањето, а нејзиниот најголем успех во кариерата беше кога се искачи на 947. позиција.

Таа пред две години го забележа најдобриот личен резултат на турнирот во Анталија со пласманот во четврт-финалето.

Оу мај факиг гад, почнаа за секој втор да известуваат кога ќе почине.
Од друга страна, штета што починала толку млада особа :toe::smirce:

Е шо кукат старите демек кататер да имаш лошо е.. Како ме мрзи да одам да мочам сега, поарно еден кататер да си купам. Шо пари се бај да веј?

Бејби,
Ја добив работата :X3:. Нека цркне од мука таа идиотката :kuracc:. Не бев доволно добра да работам со неа во локален ресторан, ама сум одлична кандидатка да работам во луксузен хотел :D. Башка, ќе помогне во квалифицирање за куќа, што е голем плус. Ќе треба да возам до работа, али бар цените на бензин паѓаат. У вторник и среда имам ориентација :D.
Пошо ептен ми се совпаѓа денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom