Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Одам на зубар и на доктурот му велам: Мајсторе да ми направиш црнечка насмевка. И би, само после ми текна кај што не сум Ин да речев холивудска па и расист испаднав.Али небитно, падна смеење.Сеа по цел ден вака правам.
Untittled.jpg

Кеј,

Сакам колиба, во планина. Со спална на поткровје. И трем. И камин во дневна. И дрвена старинска кујна со прозорец. Со фурна во двор. И огромна градина.

#сонувам #мечтаам #остварувамзанеколкугодини

Драга...

... арно вика @KembaW. И ја ете, бидејќи немам ни брат ни сестра, никогаш нема да бидам чичко или вујко :( Едина надеж ми е дека жена ми ќе има брат или сестра за да бидам тетин на тие деца. „Тетин Рики, ај кажи ни нешто на старогрчки“ :love:

Драга,

Женската сртана од семејствово кај што живеам имаат потекло од Турција и Германија.
Знаеш ли колку фино е од моја страна што не ги guilt trip-нувам секој ден со турското ропство во Македонија и нападот на Германија врз Полска...
Мислам дека е време секоаш коа ќе изнервираат за било што да им викам „ Hey, remember that time when your ancestors occupied mine?!" :masa:

Или ако ги чујам нешто да се расправаат да им влезам у соба и да им речам „Okay, let's NOT start world war 2 all over again. We all know how that ends" и уште подраматично да излезам дур слушам аплауз у позадина за заебанцијава :bravobe:

:oleee:

Дојде периодот кога обавезно качувам 3-4 кила. На здравје нека е. :D
10 days later, се префрлив од последното на претпоследното дупче од каишот... :bravobe:

Кајги шо е работава сите полицајци стануваат, ако продолжи регрутирањево за 15 години ќе има повеќе полицајци од обични граѓани во Македонија. Oh well, битно е да сме безбедни.

Кајги јас лично сум си ептен хајпнат за Светсково ракомет..баш е мило кога цела нација е залепена пред телевизорот пратејќи нешто, навивајќи заедно, славејќи заедно, тажејќи заедно...добро е да има единство во државава макар и еднаш на 2 години од првенство на првенство :D

Драга Кајгана конечно можам по долго време да си се прошетам асално. Се стопи снегот и више шеталиштето не личи на лизгалница:aplauz::jeeee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom