Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ако тројца џупци бегаа од сестра ми, од мене колку ќе бегаат, равенка со една непозната :icon_lol:. Кој тоа проба да не укради а јас не бев дома :icon_lol:. Реков да не се уплаши не само свикала и се исфрлиле. Се јавувам кај Ајкан дојди ми вика ке ги најме ке му ебам џупскио :pos::pos::pos::pos::pos:. Оооооо на арно нека е :icon_lol:.

Американците имаат 1666 оперативци.... :unsure: Башка „ 666 “. Ѓаволскиот број. А кој се поголеми ѓаволи од нив ?! НЕМА ! Гарант се тие, овој дудуков ништо не знае. Многу филмови гледал со Џејсон Борн.

Драга во сабота неам ништо попаметно едино ако не излезе нешто итно во последен момент и ке одам на собиранкатаи ке глеам кој ке биде тој срекник шо ке ми спомне за ПЛАТАТА
баш сакам да ги видам тие што се мангупи на тестатура во живо ајде биди ми поздравена и се глеаме во сабота .....

Расположение на денот....

10922829_736957829735772_7989903410225636265_n.jpg

По природа не сум човек кој осудува други луѓе и ги става у кутии. Знам дека позади нечие однесување, ставови, грешки и лоши одлуки стојат многу фактори, некои од истите не можат да бидат сменети, од друга страна пак личноста може да се осврне на други аспекти и да ги подобри кај себе. Такви поделби на глупи/паметни луѓе ми се ригидни, ја сум љубител на сивите зони и иам големи живци и толеранција, секогаш се обидувам конструктивно да го најдам коренот на проблемот или појавата.
АМА
Познавам особа која тврди дека е лошо ако не носиш рачен часовник и не дружи со луѓе кои имаат тапа патика. Еднаш ми го кажа следното: „Daedalus, која е таа будала која слави роденден дур има Х фудбалска лига и колку се глупи тие кои идат на роденден кога ОЧИГЛЕДНО, сите нормални луѓе ја пратат лигата???“
За истата особа, металци, луѓе кои се замараат со „небитни ствари“ и не знам, луѓе кои патат од хронична депресија... Све тоа се забегани фаци.

Епа не друже. Кој те ебе. Инфериорни битија како тебе мора да се покорат. Такви луѓе не СМЕЕ да имаат контрола над ништо, тоа се кучиња на кои им вадиш месо и лаат. Нема сиво за такви, нема разбирање туку безброј тапи удари... со мокра чорапа... по глава.

Почнуваат вестите на Сител...!!! Топ ударна вест- мега популарната македонска ѕвезда Кајмак, доживеал тешка сообраќајна несреќа, во која неговото возило е доста оштетено но Кајмакот излегол од истото без никакви повреди...И после тоа следи- резиме за 'вртоглаво успешната' кариера на Кајмакот, за неговите 'милионски' фанови и за неговото 'незаменливо' место под македонсково сонце...
Да се отруе човек...
:sick::несвест:

Последно уредено:
ДК,

На вестите на Сител извадија снимка со некој член на СДСМ како вежба боречки вештини, и од тоа заклучија дека СДСМ се спрема насилно да ја урне власта. Експертите тоа го потврдија.

:чда:

Разбирам јас се, и перење на мозок, и заплашување на луѓето, но дали има еден единствен човек во Македонија со IQ повисок од 60, што може да го голтне ова?

Горд сум што моите се едни од ретките што место фериде, мериде и слични туркиш „дилајтс“ гледаат Homeland, Dr. House и The Borgias...

Малку се замарам што им симнувам од нет, па преводи ама вреди, вреди...

Чиниш политиката завлегла во секој ебан атом од воздухов кој го вдишуваме. Ти создава онака киселини во стомакот, мачнини со секое вдишување, црева ти се тркалаат, сакаш истата да ја исповратиш во некоја шахта со најсилен напон. И не само тоа, повраќаницата посакуваш да биде некој магнет кој целата материја од воздухот, сите гадурии ќе ги повлече и вшмука во себе, за да замину у курац со останатите фекалии, низ одводот за век и веков..........без можност да остави ни најмала честица постоење.

Невозможно? Знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom