Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Се фаќам сум се здебелил во вратов, и не е сало има некој тврди рскавци и на нив излезено жили артерии вени, не требаше да изгледа така :icon_lol:.

Иди газдата на кафичот и пак шо ќе пијаме, а мене незгодно ми паѓа на секое чим не види одма да чести, рум викам со чајот шо друго, го понуди А. коњак ама нејќеше два цедени за него и К. И знам зошто е, му чува место таму шефов на сменава и на секое шо пијаме :icon_lol:.
Еднаш на Д. му викам ене го сега да не види само одма ќе дојди да праша шо пијаме, ебаго вика :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, чекај само да не види ќе видиш :icon_lol:, само нас од цел кафич :icon_lol:.

Читам погоре дај и јас да бидам фитнес инструктор џоа Стеф кој бе подобар ќе бидам, сос дисклејмер за било какви повреди и медицински проблеми поврзани со тренингот не одговарам :icon_lol:.

Драга, we all have that friend...

yl6LQnn.png

Драга, чувствувам грижа на совест пошто Македонија е нападната од странски сили а јас си гледам сеир. Дане мислат и на мене како странски напаѓач, пошто нели, секој човек со слободен ум во денешно време по дифолт е државен непријател, барем во Македонија? Да не ти текнет да дојш и да се видиш со фамилија и пријатели.

Утрово си спијам. Уживам нели, дека невработен. Во осум саатот ми ѕвони телефонот, некој број од претплата. Ај кренав, викам: Да. Од другата страна ми исклучи. Продолжив да спијам. Откако станав му се јавив и му се изнакарав. Мислам дека ќе ме има на јутјуб.

Кајги, јас не сум лош човек, едноставно не сум добар.

Драга Кајгана форумов го зае*аа членовиве со големо его за жал се повеќе ги има... Секое мислење мора да има дикција, За да отвориш тема мора да си начитан многу конкретно за тоа, И на тема кај што треба да има хумор, општ муабет, ладење на мозок мора да биде се сериозно и точно напишано, Ако некој нема знаење околу нешто или шири грешна нформација од незнаење автоматски тој го тролаш и зафркаваш нема објаснување и поправање пошто е глуп нели... Многу жално е што ако не е се по стандард на колективната свест на големите ега тогаш стануваш храна на големите ега ти и твето постоење на форумов. Епа после небива држава, епа небива.

Кајгич, глуп пмс, мора секогаш да ми ја утнува диетата! :mad: Ој, ноонан. :oops: Ама ако! :D
Чоколадо за готвење. :ljubove: Нели, ако? :icon_lol:
Иначе си добив и воспаление на мускули, ама ако! :D
И заб ме фати. :confused:

Неисе, времево е уживанција. :love: A на телевизија има реприза од турски серии. Ама не е ако! :place: Кога се работи за турски серии, не е ако! :tapp:

Ха! Си најдов томИџери. Чао! Ако? :D

Деновиве сум заразена со дечкиве:

Секоја чест, најјаки ми се, жими се.:giggle: :roker:

Лабаво ми е, кај и да е ќе заврши февруари, во понеделник одам за Брисел.:pivo2:Јаки4ко ќе ми биде. Одвај чекам.:vozbud: 8 месеци не сум била надвор од државава. Време беше.:icon_mrgr: Напорна е агендата и има доста планирани активности, ама јас уживам кога сум зафатена, така што.... оуууу јеаааааааа!:ojeaa:

Вчера зборувавме за домашни миленици. И еден другар се избаци да кажува за неговиот папагал:

- Многу убав беше. Ама умре.
- Како бе?
- Така. Татко ми му дал да касне мекица. И оттогаш почнаа да му паѓаат влакната...

Јас знам дека целиот муабет не e во ред, ама зошто некој треба на папагалот да му даде мекица бе? :confused:

Фалеше уште чајна и мајонез да се разјадам.:cautious: За мајонезот другарка ми е крива, таа ме запозна со Полимарк мајонезот.:love:
Туку дојдов да ти кажам дека од имање на време си патиме!!!! Абе каква само понуда за работа во странство му стигна на брат ми и моиве така рамнодушни останаа на истата дека бил мал и дека имало време. Ок, ќе правиме муабет ко ќе наполни 30 години.Еј, не можам да се помирам колку само не амбициозно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom