Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга
Ех што би сакала да ми се врати времето коа си бев малечка, па ќе си го фатев патот под нозе уште рано посабајлечки пеејќи коледарски песни пред секој дом...
Прво огинче навечер, сите собрани, музика, насмевки, а ти невино детуле се договараш за Коледе...
А не вака... да си легнам порано, за да станам порано за работа...
А убаво си викав уште од мала дека не сакам да пораснам...

Гледав реприза на Бубамара.Се прснав од смеење , и си замислив каква спојка би биле нито , ориг и шкоса на ваков догаџај.Татко ми го разбудив заспал човекот кога виде што гледам седна и тој до мене да вришти.А вака сеа кога заврши и кога размислив дека се смеев на нашето секојдневие, малце ме здоболе.Покрај тоа Северина како дама, а не курвиве наши излага таа рамата и вика носам гаќички ало бре.Убаво и кажа шкоса ти носи си гаќички ја имам еден микрофон спремно за тебе :pos::pos::pos::pos:

draga se vrakam od kafana cetvrtokot midnaj petokot XO sabotata roger i milenoium a sea se pribiram od kafana rekov dek nisto nema da me ebe dodeka odmara ni toa so ebav 250 evra u astra
aj dobra nok

Снег сакам во првите 20 минути кога ќе падне, после ме напнува некако. Башка ладно, башка болештини и вируси...:sick: Најмалку сакам зима. Има своја убавина, ама ќе ја сакав повеќе да траеше помалку.:rolleyes:

Иначе Џејн Остин на мои години веќе ги имала завршено првите верзии на 3 од вкупно 6 новели кои ги има објавено, а јас дремам тука со затнат нос, без осет за мирис и вкус и се нервирам заради луѓе.:cautious:

Животиште еј.

П.С. Уште чекам (веројатно нема да дочекам) кога луѓето ќе почнат да прават разлика меѓу еврозона и Европска унија. И дека ако излезе држава од еврозоната, не значи дека ќе излезе од ЕУ. Ама ај, уште сум млада, животот е пред мене.

Драга ти текиња на цртанов ?
images

Ако некој го најде на Македонски цртанов што беше добива лајк од мене :D

Драга Кајги,

Понекогаш кога ѕвездите ми се наредени и кога редовно си ги пијам апчињата си го обожавам родниов крај :love: Можеби затоа што одамна не сум поминала подолго време или сум излегла тука. За нецели 400 денари се прејадов и се опив. И не зборувам за мезенце или пијачка-две, зборувам за скара, даска, помфрити и шише вино. Со 400 денари во Скопје ќе си платев две пијачки и можеби такси. Па и кога ја пуштија I Will Survive во едно клупче потоа, кога почнаа сите колективно да вриштат, во еден момент сите си се пронајдоа :icon_lol: Daddy Cool е песната на која сум главна уште од мојата крштевка, а сите песни на ABBA ги пеев во дует со една другарка. Одамна не сум била диско кралица али вчера блеснав ко сијалица :jeeee:

Еј и Среќна Нова, многу радост, среќа и тако даље.

Циц дај бе смени ги семафори, од почетак на сфет још исти стоиф, од после фтору сфетску : D

Е Драа, а нели треа држава да ни плаќа казну од по триста евра за сфако падање на овј лед,онакој.
А глеам пред некоју страну, вика сака га мирис на коштани, е убаф е али двеста денара кило су.Урме и смокве и сфи тија зарзавати што се дешааф на б'дњак, су два пута поскупи у ове добе године.
Па ке не биде, е нема да не биде.

Е овуј годину јоште неам пораз у доту,не сам еа сладолет нити бија на базен :icon_mrgr:

Колку ми е смешно кога ќе видам дека некое девојче ставило слика со некој другар на ФБ и у дескрипшн напишала: #Bff #ubavavecer #friend #nightOut #drugarcinjaaaa
Муабетот е дека има дечко типката и нејќе да помислат дека се слика намерно со други машки па мора едно 456 пати да нагласи дека и е пријател типот со неа на сликата. :D

Иначе ми донесоа дома некоја справа за масирање, Серажем мислам се викаше, и сеа 15 дена ни е на проба, и прееска легнувам на масажа абе се живо ми испопука, поукочен од стара баба сум станал. :D

На профилот на мачорка ме тагнале, да, и прашувам што е работата, никој не ми одговара, ми стигаат по 20 известувања во 2 минути, не е во ,,надгледувани теми'' или форуми, значи мислев дека нема спас од тие спамања... Се додека не си ги избришав сите коментари од таму, сега веќе не ме замара ништо што не сакам. Ова е помош за сите кои не знаат како да се оттарасат од тие оваквото.

Пепе ги сака бисерите, бисерите го сакаат Пепе.
У основно ги плескавме по газето, они ко демек се лутеа и не бркаа а една ме фати за курето.

Денес заклучив дека поголемиот дел од денот го поминувам во кревет и врз основа на тоа нема поента секој ден да го местам креветот одново и одново за краток временски интервал. Вака барем ќе ми е спремен за спиење/излежавање во секое време. Е до толку сум ентузијастична во животот периодов.
И така планирам да почнам со хибернација, зимата едноставно не е мое годишно време. Си обезбедив книги, си симнав серии, а и иде испитна сесија. Барем вечерва сфатив дека сама е стопати подобро отколку излегување со небитни фаци колку да не се седи така дома.А тие шо се битни барем ќе ги поштедам од моето идиотско однесување, сарказам и солење памет за тоа да не фрлаат хартија на улица шо е толку лејм..
:toe:

У темава муабети не се праат. По не знам кој пат повторувам.
Веќе нема, последно известување ви е ова. Ќе си кркате казнени, па банче.
Тенкју на внимание!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom