Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Draga...

Kolku ubavo sea za B'dnik da si u Tetovo...Navecer po kuki da setas i toa vo sto sakas si se maskiras. Se secavam so sestra mi koga kako pomal idevmo po kuki i sobiravme kosteni,orevi,lesnici,bademi,jabolke itn a majka mi orevite bademite i lesnikite gi sobirase i torta ni pravese:). I se takmicevme koj poveke sobral,cija maska e poubava. Bi sakal tie denovi da se vratat, da bidam opet toa dete koe sekogas nosese nasmevka i nemase ni nervozi ni grizi...

Духови од минатото, од каде ли се појавувате сега? Случајно на улица да прашате за правец, не препознавајќи ме и не сеќавајќи се на моето име. И во ред е тоа, за тоа и сте духови. Останете назад, позади мене. Јас секако одам напред. Мило ми е што се сретнавме, поздравивме, гушнавме и бакнавме. Тоа и ќе остане, се до некој следен живот, ако ве сретнам пак.

Не знам препевот колку го бива, ама поентата е таа.

Се тиндерстиксирав утринава.

Последно уредено:
Кајгич... не знам дали сите машки се такви, али татко ми е опериран од бои.
Вчера му реков портокалова Добра вода да ми земе, сабајлево станувам и му викам: - А бе, ми зема вода? - Портокалова рече? - Да. - Ти земав, во кујна е.
Идам до кујна, глеам розева вода. :lolzz:

Значи не дај Боже да го пратиш у продавница.
Поцркав од смеење. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

А мајка ми ми вика:
- Ми се јави кога беше во продавница. Му реков гледај да пишува праска на шишето, пич - пич!
- Па тука ништо не пишува, ама помаранџеста е. :pos:

Легенди ми се со мајка ми, еј. :X3: За Нова година, едниот ќе оди во дневна, другиот во кујна и ќе си честитаат по 3-4 пати преку мобилен. :ROFLMAO: И едниот ќе прокоментира: - Која е оваа будала сеа? :icon_mrgr:
Као голупчиња се. :backa:

Нејсе, сакав да кажам дека пред некое време другар у школо ме убедуваше дека сум била плавуша, а не сум!
Ме нервираат, еј. :icon_mrgr:

Е, овака некако би дошло: :D
Man_16f8d9_1889115.jpg
Само што кај татко ми и овие бои од десно се многу, 3 се најмногу. :D

Драга Кајгана,

да знаеја дечките од divianarts.com колку пати сум ги отворил мислејќи дека се deviantart.com, сигурно уште одамна ќе си ги регистрираа и tombir, skribd, facelook, tmitter, kojgana и уште едно чудо вакви домени.

Kej

Do you know what soul searching is? Епа тоа нешто се обидувам и ја да напраам...Чувај ме боже ако може...ангелски крилја дај ми да патувам милја по милја да престане дождов за животот мој...Си ветив на себе со време дека ќе отркијам што ми фали...Потрагата е вечна...Без желби и планови спремен сум буквално све да сторам штом незгода дојде да издржам и да се борам...Учиме све, но некад касно е...Единствено незнам вина на кого да препишам и дали би вредело воопшто да ја препишувам..Попрво нова страница би пишувал...И кога по сто ти пат тешко е издишувам ...и тоа што неможе никој да смени но топло е внатре и се жнее друго семе....Ќе поминам и преку невремето јас и преку потешко имам одено....Што следи пак? Се е релативно кога ќе се свестиш...Не е битно како зло ти си осетил...Вистината е толку блиску за да биде лага мала...Зад секој човек стојат дела па биди искрен ...Што и да праиш гледај да вреди и сето ова ќе ме прероди како феникс...Главата горе и мисли позитивно...Никогаш не се срами од тоа што си... Животот е тежок но е и убав....И тешкото вреди да се истрпи за кога ќе дојде убавато...макар и кратко било ... Секогаш после дождот иде сонце...Но треба да се работи на случајот секој дневно ...Ако запреш сите останати се напред а ти си минато...затоа само погледот напред и кон убавото....Другото се во свое време ќе си дојде....само да се работи на случајот...ништо повеќе...

Love
Your guardian angel
Castiel...

Какви кретени еј, ќе се пијанчат до 2 сабајле со музика што неможам да ја поднесам. :mad:Највеќе ми е криво за маслинката пред зграда што ми ја исекле за да го палат оганот со нејзе бе еј, рацете да им се исушат, со нејзе пораснав...... :(

Денешниве бадникарски огнови (кои уствари немаат врска со христијанството) ќе ве направат толку поголеми христијани, исто како да му ставиш рог на коњот и да го наречеш еднорог.
Подобро дрвата да им ги разделите на тие што немаат огрев, Исус нема да ви се налути.

Последно уредено:
Драга К,

Некој кажал:

„Животот е комбинација од магија и тестенини.“
Федерико Фелини

varenie - cestoviny 2.jpg

Во брзо време ќе правам вакво нешто мора! не за друго да проба и мојата девојка да види каков сум во кујна. :свиркам:

Најголемите христијани носат камиони храна на гробишта, палат огнови и се флекосуваат и колнат по цел ден. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom