Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга само шо изгубив 3000 денари. Од денеска стартувам со собирање пари за компјуер, почнувам со 1000, wish me luck.

Драга Кајгана,
Се сеќаваш кога бевме мали и кога се радувавме на тениско топче............ она чувство кога ќе го притиснеш рапавото топче:)

Kajgi, I can't stop laughing at this :pos::pos::pos::pos::pos:
2qtv39l.gif

Кајгич, денес се „учев“ да играм табла и шах. :D И можеш сеа да замислиш што турли тава ми е тимбава? :D Овој вака идел, оној онака идел, овој скокал, оној трчал. Овој идел цик-цак, оној само у ге. :ROFLMAO: Додека слушав како се игра шах, си замислував како би било Шелдон да ми биде ментор. :pos:Не знам како би го опишала тоа, али ме тера на смеење. :pos:

Ја сам само Вагабундоооооооооооооооооо! :свиркам::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ми се мота во глава, а поима немам што значи Вагабундо. :D Сега прочитав, скитница било во превод.
Значи нешто како: Ово је моја куча, живео сам ту? :ROFLMAO:

Нејсе, деновиве ептен се заразив со piano tiles. :pipi: Ептен интересно игриче. :D И така ти викам, чао. :D

Последно уредено:
Кеј,

Јас уште чекам њот да ми одговори на прашањето кое пред недела и нешо јавно му го поставив у една тема. Ваљда уште размишља чим ништо не кажал до сега.

100le od sekogas kazuval pametni raboti i bil decko na mesto

djabe ke ti odgovara koga ti ne razbiras engleski a on ne znae da eksplein na makedonski toa

Ја си седев дома и си глеав филм. Запази, колку јак муабет :

- why are you peeping at me?
- Because I love you. I really do.
- and what do you want?
- I don't know.
- Do you want to kiss me?
- No.
- Perhaps you want to make love to me?
- No.
- Want to go away with me? To the lakes, or to Budapest?
- No.
- So what do you want?
- Nothing.

останав дома демек филм да гледам, да пододморам, се дези заеб од работа и со него ми пројде од 9 до сега времето. Не дека се реши нешто ама намали со инатот :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom