Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1977287_10205166385101945_5743864479236128973_n.jpg

Гласот: ЈАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААООО ?
кога сечев и редев зелка за во каца,се исеков а потоа раната ја попрскав со крупна морска сол МАДЕ ИН ТУЗЛА.

ДК јас официјално си дипломирав. Сега сум невработен електро инжинер за компјутерско системско инжинерство и автоматика. Е такој.
Само да си се пофалам со видеово на кое е претставен проектот на кој сум ептен горд.:)

It's such a sorrow to be aware and see, step by step, how a young, clever and emotional man is going out of his mind. And is turning against and hurting the people who are his closest.

I USED TO interfere and discuss it.

Се качихме и слегохме, три саати нагоре и дваа саати надолу 14 километри планински терен :icon_lol:. Еден саат само одмор и не испрати монахот кој ни даде примедба многу бргу, и Г. му вика дека жени ќе сме бркале доволно било :icon_lol:.

Нозете болат малку а долу сонце имаше ама студеше, па си наметнавме капуљачите. И К. вика тој шо немал капа? Па ја запеав Тој шо нема капа... Срамотна е понатаму :icon_lol:.

Здраво Драга моја виртуелна другарке.

Вечер дерби, мора да ги тепаме комшиките па ќе ги тролам на форумов до следно дерби, особено оној Џонтра. Патем, утре пак историја треба да одговарам, ама сеа за илирите и се научив :cool:

Ќе ти пишам вечер па, ако тепаме :icon_mrgr:

Иам драга, иам еден шекнан колега. У филм е и ногу повтара "Без ризик нема успех". И коа сме на лабараториски одe и притиска по црвени копчиња. Улава работа.

Да си споделам една случка милион доларска од петокот. Гледам едно другарче ама од грб, тилот само му го гледам од едно 5,6 метра и не бев сигурен дека е он и си викам ај ќе го одминам. И типов беше со женска некоја, а женска му свртена накај мене, а ја онака баш си ги гледам лабаво и ова другарчево се залетува накај мене демек нешто у стилот што не гледаш, кога ме гледа мене и така залетан иде се гушка со мене. А типкава нормално ништо не и е јасно што се дешава, е фацата во тој момент и беше милион доларска. :noze:

Денеска во 5 станав, вчера толку бев уморен што во 10 легнав вечерта, не додржав ни да излезам, ни ова не иде. Сеа пак морав 3 саати да спијам. Ќе се опраам ли некад со спиењево :rolleyes:

IMG_20141123_154600.jpg

Надвор можи е само 2 степени, но мене буквално, значи буквално ми смрзна половиот орган,

Драга, уште 20 дена! :X3:

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom