Гласот: ЈАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААООО ?
кога сечев и редев зелка за во каца,се исеков а потоа раната ја попрскав со крупна морска сол МАДЕ ИН ТУЗЛА.
ДК јас официјално си дипломирав. Сега сум невработен електро инжинер за компјутерско системско инжинерство и автоматика. Е такој. Само да си се пофалам со видеово на кое е претставен проектот на кој сум ептен горд.
It's such a sorrow to be aware and see, step by step, how a young, clever and emotional man is going out of his mind. And is turning against and hurting the people who are his closest.
Се качихме и слегохме, три саати нагоре и дваа саати надолу 14 километри планински терен . Еден саат само одмор и не испрати монахот кој ни даде примедба многу бргу, и Г. му вика дека жени ќе сме бркале доволно било .
Нозете болат малку а долу сонце имаше ама студеше, па си наметнавме капуљачите. И К. вика тој шо немал капа? Па ја запеав Тој шо нема капа... Срамотна е понатаму .
Вечер дерби, мора да ги тепаме комшиките па ќе ги тролам на форумов до следно дерби, особено оној Џонтра. Патем, утре пак историја треба да одговарам, ама сеа за илирите и се научив
Иам драга, иам еден шекнан колега. У филм е и ногу повтара "Без ризик нема успех". И коа сме на лабараториски одe и притиска по црвени копчиња. Улава работа.
Да си споделам една случка милион доларска од петокот. Гледам едно другарче ама од грб, тилот само му го гледам од едно 5,6 метра и не бев сигурен дека е он и си викам ај ќе го одминам. И типов беше со женска некоја, а женска му свртена накај мене, а ја онака баш си ги гледам лабаво и ова другарчево се залетува накај мене демек нешто у стилот што не гледаш, кога ме гледа мене и така залетан иде се гушка со мене. А типкава нормално ништо не и е јасно што се дешава, е фацата во тој момент и беше милион доларска.
Денеска во 5 станав, вчера толку бев уморен што во 10 легнав вечерта, не додржав ни да излезам, ни ова не иде. Сеа пак морав 3 саати да спијам. Ќе се опраам ли некад со спиењево
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.