Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тапа бил DaniBMW ко мал, собирал автограми од другите, јас си пишував статии за школските меѓуодделенски утакмици, самиот си се бирав за играч на мечот, самиот си правев интервју и си делев автограми :icon_lol:
Срам ми е да ги сликам тие тетратки, во кои што ги запишував само оние игри во кои победував јас или мојата екипа :icon_lol:

Во право е Дани за тоа дека во разни ситници си наоѓавме занимација. Јас правев статистики која екипа има најстари играчи, која најмлади, која екипа дава највеќе репрезентативци итн :icon_mrgr: Друго време беше тогаш, не беа достапни информациите толку лесно, особено што фаќав едвај 3 програми на ТВ :icon_mrgr: Резултати од квалификации дознаваш директно од албумот :icon_mrgr:
Пошто не фаќав канал 5 на која даваа Шпанско, ако Депортиво играше покасно, на последните вести не го даваа резултатот, па задолжително купував Мак спорт за да дознаам што направиле :pos:

П.с. нека му е лесна земјата на млаџи референт Пантиќу :place:
Во негова чест, го даваат Тесна кожа во моментов на една од Српскиве програми :вонзем:

Јас ко мал си составував најдобри состави од цела Серија А. Нормално прво идеше најдобрата 11ка, па после и резервната. Се сеќавам едно време Стам-Неста-Кордоба-Кафу ми беше одбранбената линија. :ROFLMAO: И нормално и неизбежно беше пишувањето на името на симпатијата на корицата од тетратката, ставено во срце со моето име. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: :pos:

Кога ќе се присетам што се имам пишувано по тетратките ко помал... :гик:

Кеј,

What a day! Тотално непродуктивен. Се надевам последен ваков во некое недогледно идно време.

Иначе Париз е градот за кој што сонувам уште од дете.

Ах, драга кајги, што све крепиш овде.
Тажна сум ти ноќва јас, ми фали дечко, разменување на нежности.
Ми фали некој да ми каже, дека ме сака онаква каква што сум. Да ми каже дека не сум му досадна колку и глупости да лупам, ми фали трошка внимание. :place: Фали да ми прогледа некој во душата, зошто сите ја заобиколуваат? Зошто не се потрудат да видат дека внатре се крие нешто навистина многу убаво и чисто, непипнато. Ми фали дечко,непипнатото да го пипне. Ми фали некој да ми симиња ѕвезди од јутра до сутра. А истите да бидат вистински.
Ќе го дочекам ли оној ден јас,коа ќе излезам пред светов,со крената глава и му речам дека сум конечно среќна и дека немам страв од ништо.
Дека не може никој и ништо да ме повреди, ќе дочекам ли некогаш...:unsure:

Ocajni devojki baraat deckovci za "druzenje".
Se prasuvam samo kolkumina ke se javat na oglasot.

Jas dobar inace, posle 3 nedeli nema da moram da go navivam alarmot za na rabota. I toa 2 dena po red ! :pos:

Кајгич
као демек ако сакаш нешо вложи цел труд у тоа и ќе успееш? Епа не иде бе душо, вложуваш, си викаш не е доволно, уште вложуваш и па не бива. А, и за љубовта два три збора да кажам ЕБИ СЕ

jas odam ....ranska .....na rabota .....
a ON ?....mislam deka ke dojde .....da .....
neznam taka mi veli srceto .....
e toa e sluzba e sluzba , a druzba e druzba .....
aj da vidime .....

ДРАГА УТРОВО СЕ ЗАПОЗНАВ СО БЛУ ЛЕЈДИБАГ!!![DOUBLEPOST=1415601718][/DOUBLEPOST]^ Зафркавам ма...

Драга Кајгана,

Вчера бев во Canelli на гости :) Нема да ти се верува колку многу Македонци има таму. Имаат македонски ресторант во кој јадев самун (пастрмајлија). Ресторантот беше полн со Македонци и за момент се почуствував како да сум во Македонија, не во Италија :D Исто имаат и македонска продавница во која има македонски производи и нормално имаат и скопско :vozbud:.

Во градот имаше нешто ко панаѓур па низ целиот тој народ ми се чини дека повеќето луѓе зборуваа македонски.

Иначе сето ова ми падна многу смешно па се смеев цело време :pos:
Лудило

P.S. Во ресторантот на тв вртеше цело време DM Sat таа што пуштат српско цело време. :D

Ете, и тоа ми се случи. Да положам предмет на факс за кој што го немав ни еден саат учено, и да сакав неможев да го учам, пошто во последниот момент видов дека погрешен учебник сум купил. :icon_lol:

God bless тхе наставничката од средно. :icon_mrgr:

Пуштив Алфа видов емисијата и ми текна на филмов
envy_76574830.jpg

:pos:

Иначе ако можам да сум животно ќе си одберам да сум мачка, ми се свиѓа она нивно i dont give a shit attitude:LOL:
fuck-this-thing-cat.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom