Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга....

Кафана....си иаме ние историја ....кафаните едно време втор дом ми беа...ама не сум бил од дамна...еве вечер ќе надокнадам...ко што сум вол знам дека ќе се начукам ..ама што биде нека биде...вечер баш не ме боли мојот полов орган за ништо... ако сум во состајба ќе дадам апдејт...

Некој на темава го спомна ајварот, па ај и јас покусо да не останам... Збогум дието! Се гледаме за неколку дена, откако „ќе ја искачам планинава“. Ветувам дека ќе дадам сѐ од себе.

SAM_2843.JPG

Наместо да бидеш на диета, да се лишиш од омилените храни вклопи ги во твојата исхрана.
Можеш да ослабне со било која храна, ако си во калориски дефиицит.

Кога бев тинејџер,ме водеше кон себе-сознанието,кон самосвесноста и просветлувањето.Кога бев адолесцент и се воодушевував на живопосноста која си ја запечатил во книга повторувајќи го животот како да е твој на секој супериорно-интелегентен човек и искоренувајќи ги предумислата и сомнежот легнати во сите слабости кои само ти можеше да ги потенцираш со невидена компаративна умешност разбирлива само за оние кои навистина знаат да ги почуствуваат тегобите на времето во кое не би требало да бидат родени.И да,тврдам со своите скромни 29 лета (ако не ги сметам саботирачките 4 во кои те запоставив кога носев црно и ги читав Бодлер,Рилке и По) си во право,она што не ме уби досега ме направи посилна.Освен новокомпонованиве тинејџери денес кои се расфрлаат со твоите цитати,те користат како таблета за хормоналeн баланс и те препознаваат само по сликата кај шо си замислен со непропорционални бркови и изгужвана јака а не по твоите непроценливи дела.Среќен ти роденден Ниче.

Последно уредено од модератор:
К.... арна си ваква каква си,таман си си. Не ги слушај другите и никакви диети и фитнес сали, терај си по твое до 101.
Него да ти кажам, на пладне ме викна комшикава нова да и ја соѕидам термо печката,скапо и било парното, а и некое јаже да сменам на ролетните се скинале. И отидов се фатив за работа. Еден греач беше изгорен па отидов и купив нов.
Завршив некако,направив,се средив, го собрав алатот и седнав да израчунам колку сум потрошил и да и кажам за плаќање.
Таа седната карши мене, ги подраширила нозете и ми вели:
- Не сум го изневерила мажот ни еднаш.
Јас погледнувам таму доле и и велам: Секогаш и за се има прв пат.
Дали случајно или намерно тогаш од студиото се слуша музика и звук: Крени, крени према мени....(позната ми е таа песна)
---------
што се случи понатаму ќе читате напишано од мојте фанови во Играчница -- ДАЛИ, дали потоа ....

Ако не станеш Јеховин сведок/Будиста/Хиндуиста/Кураципол, вакви моќи можеш да развиеш. :D

Кога ќе пораснам, ќе смислам начин за создавање на виртуелна реалност во која ќе можам да ги вклучам моите неврони и сите стимули ќе ги добивам од истата. Ќе направам АИ процесор составен од неорганска материја искомбинирана со ДНК, за виртуелните карактери од истата реалност да можат да резонираат (ќе има квантни компјутери) и во сето тоа ќе ми помагаат Bryan Konietzko и Michael Dante DiMartino.
Потоа, ќе ја оженам Кора.

Кој кур... чек да не бидам вулгарен, кој ѓавол ме тераше да го читам очајниот километарски статус на Бетмен кај што руга рандом девојка за да ја одбрани рошлата од БекстејЧ, кој ѓавол ме тераше да ја читам километарската изјава на умрената Снеже Велков за колешките од БекстејЧ.
Крв од очи ми потече.

Пу да ви ебам мајката у пичка!

Кеј,

Нема спортисти у државава . Се се пички и гледаат да лапнат само пари за да отворат кафич после 35.Мамицата у пичка да ви ја ебам на сите до еден што играте ко пички ! Секоја жена на форумов има повеќе муда од вас освен оној штеф што му плачеше на модемот зошто му расипувал романси.Ај у неповрат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom