Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

Постот на стефан-коби ме потсети кога бев основно, и тогаш купив нешто од школската продавница, и качување да ме нема во училница (која се наоѓаше на горниот кат од школото), пред да влезам на настава, гледам продавачката ми вратила 2 денари +.... па ај назад симнувај се, за два ебени денари :icon_lol:.

Сепак...

Не дека 2 денари ке и сменеа многу во животот или пак мене ќе ми сменеа, ама па кога веќе сум приметил зошто да ги земам тие пари кога не се мои

Барем имам чиста совест
beach.gif

Draa Gde je enter za nof red? A eve ga, ne nema ga. Goce saf razbio u mafkata. Nego strumicani, koj od vas ima junajted dres na di mariju, vide te icera na tocak, ne tebe Draa, njega. E a najjako edenje posle izlavanje u Strumca su bebinja, kifla se vika bebe be. Utepasmo po edno:icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Драга ...

ај ја ќе сликам и ќе ставам слика на фејсбук, а вие сите пуштете се да ја лајкнете ок? Забавалудадомаксимум

Драга никад више нема да пробам паштету, не па да еду. Поубаво ќе трпу и ќе остану гладан, макар и само леб и сол еја неголи паштету, да ти ебу живот. Едно ставнување сабајле утепа се повраќајќе неможу да се поврату, и још увек се мучу.

Ди Кеј,

Како за прФ пат, презадоволни. Друштво, скара, ракија, вино и ракија која ја правеФме за нас. Не излезе многу ама гроЈЗето беше, онака.
1236827_10152758423924555_250457854244139054_n.jpg

Фино искуство кое се надевам ќе ни стане традиција. До следна година, да си ја испиеме ракијата.

Драга...

... дур не сум забораил да ти пишам, пошто сонов не смее да се заборави. Сум сонувал дека сум го сретнал Бобан Рајович и сме праеле селфиња. Колку добро испаѓаа еј, штета што не постојат па да ги закачам тука :(

Драга
Не ми се седнува да учам. Па толку интересен предмети, ради немањето книга и учењето на презентации на англиски, ми се има згадено. Дури и фармакогнозија сега ми е интересно за учење.

Зборувавме нешто на часот по Англиски драга и професорката праша кој гледа Гејм оф Тронс, гордо единствен јас од цел клас станав и ги изразкажав сите спојлери за пета сезона..

Сеа страв ми е да и одам на час у понеделник.

Драга,

јас мислам дека редно е веќе Роџер Бетерер да се пензионира. Срамота на 33 години уште да ги учи тенис пилцине.

Еј Драга што катиљ народ сме да си ебеш век. Куде мене пред зграду има га едно чиче и продава лубенице на трактор. Една плавуша около 40ти године доваѓа и га прашуе колко е цена. Ваљда цена ву одговараше и га праша да гу пресече да види дали е зелена/зрела, и човек сече едно коцкиче овај му га зима од руке проба га и си отиде. Да умреш од муку бе, цел дн се пече на слнце да заработи 20 денара на едну ебану лубеницу, па на крај и за тија 20 денара некој да ти игра курташак, ќе ти пробују, па ми блага, па не ми блага, па си мислу што народ смо бе за 20 денара, господе мили.

Друга дешавка, иду куде бабу ми авто да си исперу, миран комшилук све фини људи ау и тој пропратно, почнуе Милан да шприца сас воду и да гу љути онуј четку, те ти ги како хиене кд се насобрава, А ШТО Е ОВОЈ ПРАЊЕ НА УЛИЦУ, ОВУЈ ВОДУ КОЈ ЌЕ ГУ СОБЕРЕ ПОСЛЕ??? Мајка ти. Још па ми вика, друг пут ќе ти дам 100 денара иди испери га авто не да правиш туја беље сс воду, немамо канал куде ќе иде вода. Еј сељо, ја не га перу авто ради тија 100 денара, него ради личну сатисфакцију, а тебе што нема куде да ти иде вода иди жали се на тога Цица што си га гласаја. Глуп народ бе, глуп, само чук сс рѓу да земеш и да почнеш да каменуеш, ама не да умрев од удар и бољку, него да умрев од рѓу, тој заслужуев.

Драга, сега ми текна да ти се “пофалам“. Ме ограбија :eek: пред некој ден. И што да кажам сега освен среќа моја што не го фатив овој пат. Кој ќе се влечеше по судови. Но затоа утре со другариве ќе ја исфрлам сета негативна енергија која ја имам во мене.

ДК
Почна со ракија, па скара, па пиво. Понатаму, ќе видиме.

Препорака, Космос документарниот серијал што иде на Нешнл Гиографик (според истоимената книга на Саган) е можеби најдобриот во историјата што се занимава со тие тематики, Универзум, Живот, Постанок и Опстанок. Од пред неколку месеци го гледав веќе, така да каснам малце со препоракава, го има и по торенти а и на телевизијава го репризираат цело време.

П.С. Пола Милениум, вајда не ти украле нешто повеќе од коњак :(

https://www.youtube.com/watch?v=iDeeg7LGa1Y
само да ве потсетам вас КАЈГИ и твојте „бааѓи“членови, на денешниов ден,
некој се уште се сеќава на тој ден, иако веќе тешко се движи и со бастум,
затоа кога ќе го видиш подзастани,пружи му рака и поразговарај со тие стари лица,некогашни партизани,
по неколку години мижеби и ќе нема кого да прашаш како беше на Кленоец, Плетвар,Кожув,Козјак или Матка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom