Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни стигна известување дека мајка ми добила некоја препорачана пратка која треба да се земе од пошта.
Прадедо ми работел во Америка во почетокот на 20-тиот век, па сега сите се надеваме дека таму имал некоја богата швалерка која во последните денови од животот оставила аманет на своите внуци, дел од богатството да го пратат на членовите на фамилијата на нејзината непрежалена љубов од младоста :icon_mrgr:

и ја дојдов за ова со Вип. Викаат дека најоригиналната римејк доскочица на фб и твитер ќе добиела бесплатен ајфон 6

Никогаш нема да завршам школо! Никогаш!
Јазикот ми е волкав, мозокот испржен...
Прво ѝ објаснував на професорица зошто нејзините водичи, кои потајно ги обожува, се хипокрити и латентни нацисти. Потоа, откако кажа дека нејзиниот сопруг си сакал да смука со правосмукалка, ѝ реков да го прати кај мене дома. Добив остар поглед.
Сега ни папи ајс, ни разговори за лгбт и женски права нема да ме спасат!

1234367_10152734674711840_7496029888842227143_n.jpg

Vistina draga, mnogu vistina

ме тестираа по физика денеска, и освен првите 2 задачи другото сето беше збунувачко, и онака весела математика си решавам шо ќе ми дојди и гледам преку 60% точно испаднало

fist-baby.jpg

Драга...

... немој да мислиш ни дека @Dr.House е стварно Хју Лори, ако за мене збори вака-онака.

Искрено,
твојот шабан од кафеаните, пошто само тоа праиме ние.

Sent from Bachvara Krchma.

Кој лудак ја смислува програмата за домашна работа во прво одделение по Кембриџ систем во Република Македонија?

Тие глупости за работа во Дрекслмаер кога ќе пораснат нема да им требаат :icon_lol:.

Лек за киселини во желудник после тискање пилешко дробче со кромит и прас?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom