Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Верувај дека секоја цигла има своја приказна и дека секоја цигла говори за историјата на една куќа:)

11_html_359aaeaa.png

Дијалозите во турската серија која оди моментално се пишувани од човек врз кого паднала цигла со долга историја, повеќе пати.

Си најдов винтијага со ластик и со широки ракави и ме праит во рацеве ко Халк :icon_lol:.

И голфот тројка под рачна го запираат, и квичат гуми и маку ме засега тоа :icon_lol:. Не го ми иди природно инстинктивно Де брееееееееееее :pos::pos::pos::pos::pos:.

Ајде се простено е и ништо не ми пречи, ама не ги видов ако поминаа пред мене, ако не ми викнеше немаше да ги забележам да се поздравиме, вика да сум тепал нееееееееее.

Оној филингот кога си гладен ко куче, и ќе се изнајадеш све, ќе испразниш фрижидерот, ќе те фати пролив и ќе отиде цела храна и пак ќе си гладен ама овојпат нема храна више :( туго несречо...

Абе добро, стварно кој к*рац им е на продавачкиве со растителниот кашкавал? Ова е втор маркет во кој влегувам и ми го нудат најевтиниот растителен кашкавал. Ало, еј, не значи дека го купувам оти немам пари за млечен. Поубав ми е. Леле беееее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom