Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа затоа се сега вакви, ти пак поздравувај ги јавно вака на форум. :D

Иначе конечно се потсетив на времињата кога баба ми ме молеше на секои 5 минути да јадам. Вчера цитрони ми ги напраи, отидов со потечени јајца у град. Ама ако, интересна ми е. :D

Живеам до гробишта.
Денес соседите ја мажат ќерката.

12 попладне. Од една страна слушам: - Ајде, Марија, за убаво да е, среќни, радосни да сте. Од друга страна слушам: - Врати се, сине, зошто мене не ме земаа, зошто тебе?
Ќе идам да спуштам ролетна... too much for me.

Многу јака работа е коа имаш броеви во телефон од луѓе кои не си ги видел од средно и коа ќе снимиш Viber, по сликите гледаш дека повеќето ги смениле броевите па сеа наместо поранешната соученичка, бројот го користи некој постар чичко од Прилеп или пак место тој што седел пред тебе, сега имаш број од некоја тетка со 2 мали дечиња.

Кајгано ако си тажна и мислиш дека ептен ти е лошо во животот нека ти текне дека има луѓе што навиваат за Манчестер Јунајтед

balancebaby.gif

Моја драга фатомотоморганагуарана:ROFLMAO:
Кога ќе дојш до брилијантна идеја дека ти и другар ти, требит да ојте на бањи за да фатите некоја старица со многу кеш е тогај да знајш дека пијаш опасно срање од ракија. Следно ако се напијаме сигурно ќе сме во потрага. У маме и еб.м неколку чашки и не препрај. Ова да ти било некој си ти опасен напиток. Ауу!!

Драга Кајгана,
Да те прашам нешто........, паткава, пингвинов, шатчево, што и да е........., што се шета од лево на десно кај што не му е место.......... ко на трамадол да е:гик:

патка.jpg

Драа

И ми кд бесмо мали пељуштарци играсмо фудбал у маалу, ама не се дересмо како да не кољаф муџахедини. Какфо вриштење вадиф еј, тој природна гласна жица не га може, вриштиф у фалш, слаба интонација :ROFLMAO:

Драга К,

Одамна немав слушано музика од 80тите навистина се чуствувам ко да сум се преродил одлично ми ги погодија песните на радио.

Инаку што да јадам? ако не знаеше јас сум Вага и да многу време ми треба додека се одлучам што да јадам мада и кога ќе се одлучам да јадам нешто потоа може да си кажам а можев друго да си земам... Лоша карактеристика..

Драга Кајгана

Неколку пати го имам начекано "Работна акција" на Алфа и гледајќи како им помагаат на посиромашните и сум среќен што има такви проекти/активности во Србија, а од друга страна сум нервозен и иронично се смеам на... Македонија односно на условите и начинот на којшто им "помага" да си стават околу врат еднo јаже со проектот "Самовработување со кревање кредит од три илјади евра".

Look, the difference is in front of you.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom