Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Д.К. немој,ама немој никогаш да одиш во нашиве болници ни за крвна слика а не пак да се оперираш па да лежиш.
Д.К. кога прво ќе те пратат на шалтер и ако немаш во џебот некое иљадарче,моли се на господа да имаш бар лова на сметка и да има банкомат во кругот.
Д.К. кога ти ќе побараш троа вода,а тоа болничарот 2саати се тушира и си пее; Дунаве,Дунаве (бар да беше Вардаре,Вардаре)
Д.К. кога ќе треба да ти се смени тоа истечената инфузија,а тоа сестрата се гоштева од еклерите и соковите од поситителите.
Д.К. кога и муви ќе те полазат по отворената рана,а тоа докторот го нема, хитно отиден во приватната болница на операција.

Драга

Многу сум фотогеничен.
Со платата моја можам само да се сликам.....

Можда некој друг го има смислено ова пред мене незнам, али кога застанав вчера пред банкоматот ова беше првата мисла што ми помина низ глава.

Драга,
Отсекогаш сум викала за себе дека сум најголемиот баксуз ама во последно време изгледа тоа се менува. Многу среќа ме прати годинава , само нека продолжи така :pipi:

Тема: Каролина Гочева
Dobra pejacka, ubava e............i to.
Дијаманте ќе ми позавиди на комплиментиве што сум ги дал :icon_mrgr:

Тема: Како ви се допаѓа Бугарска музика?
Исто мислење сум зачувал низ годиниве :LOL:

Тема: Што ако Грција стави вето за влез во Нато?
Патриот до коска :icon_mrgr:
Морам и вака да го постнам, не можам да цитирам пошто затворена е темата :D
Grcite mozat samo da ni gi lizat jajcava, golem kur ako ne vlezeme u nato, bitno e da sme gordi sto sme MAKEDONCI!!!!!!!!!!!

Алелуја најдов нешто корисно во старите постови :D
Со години ја барав серијата од која имаше еден лик по кој го крстив моето поранешно маче, ама никако не можев да најдам :cautious:
И конечно:
Imam mace i se vika MEMO go krstiv po likot memo od serijata Cimer Fraj

Цимер Фрај човече никогаш немаше да ми текне :pos:
Мачорот сум го крстил по ликот Менсур "Мемо" Мемовиќ (Енис Бешлагиќ го глумел :D).

п.с. сакам да си го вратам стариот ник, кој ќе чека до нова година санава ган, дај ургирај да сменат правила xD

Последно уредено:
Здраво,

Досадно ми е, досаѓам, замарам.

Одам да спијам, чао.

Свадба е клише настан. Секогаш се речиси истите песни и ора, истите фустани и одела, истите сали, истото мезе и вечера, истата кореографија и сценарио, истите муабети и желби, но сепак на скоро сите убаво си поминувам, колку и да е клише настан, убав и интересен момент е, нека ги има што повеќе, за арно, за убаво.

Драга...

... имам потреба од мир и спокој, време е.

Оној момент кога ќе си заминат гостите, кога си притураш уште една чаша вино, седнуваш на стол, зобнуваш уште нешто од маса и си го поставуваш најбитното прашање:

-И сега шооооооооо?

Ништо бе глуп, ој спијај ебате, допивај, доста е за денеска......(сам се прашуваш, сам си одговараш, то е то)

Можда ни сам много згодан,али затоа сам врло незгодан:icon_lol:.

Не знам каде @Röddást бил на свадба ама ја кај шо бев баш беше добра пирошката, може да се рече дури и една од подобрите во последно време.

А може и оти гладен бев, па затоа ми се видело така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom