Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј,

Јас немам коментар за овие година ипол во мојот живот.Нејќам да постојат или се да се врати до тогаш и пак од поново за да пробам да сменам некои работи.И господ ако постои да си ибе мајката у гз зашо какви се старци идат по земјава,тој запнал по младите.СВЕ ДА ТИ ЕБАМ МРШ !

Драга,
го поминав цел викенд по дискотеки и алкохол и само едно не ми беше јасно.
Како може една чудна бугарска песна да ја пуштат по 100 пати. И сите ја знаат, креваат раце, нозе, ќе се искршат...
Сум се осетила како црна офца. Ама подобро така, отколку на тоа чудо да паѓам у несвест.

Никогаш не дискутирам за вкусови. Ама некогаш неможам да се воздржам.
Посебно кога очајно сакам да слушнам квалитетна музика, а нема каде.

Батали тоа. Неможам да се замарам со ништо. А не се замарај и ти. Само колку да се каже нешто, нели? :icon_mrgr:
Eве ти слушај и ти ако си пред спиење...со ова лечам инсомнија јас! Добра ноќ.

Драга...

Добро бе има ли ограничување до кога смееш да лупаш со тапани ?
2 по полноќ а тие се све погласни:(:place:

Ретко глупа појава на хомосапиенс левел Џонтра ВОЛта.
Се спремам да пијам Нес, го отварам кесичето и место во шоља ја у пепељара го ставам. :tapp:
Пиј вода сеа да ти ебам крфффта глупа. :mad:

Дрга, како ме спука срам... фацата патлиџан ми се стори. :X3:
Знаеш она кога одиш по улица и мислиш дека објаснуваш на тој што е до тебе, а ти у ствари веќе некое време на некој непознат си зборел и збоорел? Се вртиш и гледаш некоја непозната особа која те гледа ко теле у шарена врата. :facepalm: Па шо не ми кажеш порано дека не си ти, ебафо. :icon_mrgr:
Иначе ми се глеа Комесарот Рекс. Шо мислиш, го има по интернетов? Ма мора да го има, како нема да го нема. Немој да го нема, зошто нема да го има. А ако го има, тогаш го има и нема потреба да го нема. Ете, сега видов, го има. Зошто да го нема, кога го има. А ко те има тај те неема, ко нема тај те сањаа. :pos: А што си тиииииииии. Само сакаш да ме збунела, побунела и бунела, а? :D У ствари бунела беше виљувче. :icon_mrgr:
И ко што гледаш - не ми се спие. Ама ќе ми се заспие бе, зошто да не заспијам. Ќе спијам. Криво ти е? :ROFLMAO: Само не знам кога, ама ќе биде.

10622198_10204423270684549_697343511_n.jpg

Драа

Прееска почиња некоја трака на радио и дечко вика
"Лажеш злато, лажеш душооо...." и си викам глеј га бе, она га л'же а он ву лиже гз сс злато, душо...
Али после продужи и вика "лажеш вештице" : D
Па такој бе брат, качи гу на метлу, она ли ке те л'же

Него сфако сабајле у исто време на исто место од исти прозор од исто дупче, на исто око, удара ме зрак од исто слн'це. И текна ми муабет за дупче од ратс тројку
У времето на кантер и интернет кафеа, имаше едн Саре смешкоебач, кој увек чучеше на било коју стазу. И увек он чучеше у место што се викаше дупче на ратс тројку стазу. Прашуеф га Сарета, абе куде беше за стару нову годину? Oн тј вечер плескаја кантер сс кантераши и вика Саре: "У дупче" :ROFLMAO:

^^^
Аааааа Саладин, тоа е моето рачеееее :vozbud:
И нормално некој пружа „средњак“ пред него. Знам кој си!! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom