Пеј серенада под прозор кај симпатијата.
Ако те сака, ќе те пушти.
Ако не те сака, congratulations, you've been Hot Леѓен Challenged!
---
*** Секако, убаво си беше со акцијате се додека се држеше до тоа по што беше начната, донирање. Али сеа глеам почнуваат да аздисуваат ликови заради attention whore-ing, без ни да знаат шо е уствари поентата. Није вам ово Harlem Shake, али кој да им објасни.
Бевме кајгана другарчиња, а сега сме ништо. Зарем ништо не ти значеа меѓусебните лајкови и по некој цитат во пост на денот, пост на кој сте се изнасмеале, пост шарм, пост фотогеничност, пост бикини...?
Мислев дека имаме нешто посебно, ние двајцата и дека тоа ќе потрае до крајот на светот или барем до крајот на кајгана?
Го пишувам ова, а тастатурата ми трепери. Секоја правописна грешка, е заради оросените очи.
Имаш ли душа ма, ој ти непозната особо од интернетот!
Дрга, а бе кога ми е срам (а секогаш ми е) да прашам за некоја информација по телефон, ги терам другите. Али има и такви случаеви кога нема кого да тераш. Мечка страв, мене дупло. И не знам дали сум единствена, ама си запишувам на лист напишан реферат, што треба да го изрецитирам, за да не се збунам. Бооже Петра.
Обично викаат Шарко не лае на домашни, ама лае. Како сум трчала да видиш... не знам што му станало на ова маалсково куче. Сега го зезнав другиот зглоб на ногата. Ај, нишо не му е, навикнат е. И мобилниот ми тресна на плочки. Ама и тој е навикнат. Ај, чао.
У врска со челинџот и водата, ама јас нешто друго ќе начнам.
Место да донираат у Африка, да фанат да инвестираат таму, многу работи ќе се сменат, на подобро. Засекогаш.
Ама поарно некому да даваш риба, него да го научиш да лови.
Значи кога и да ја видам сликава, се смеам на глас . Не знам зошто, ама многу ми е смешна. Целата сцена додуша, ама и вака кога ќе налетам само на сликава, гласно си се смеам. Ко сега. Во 5:30 сабајле.
Прв пат ти пишувам ама морам, многу ми е тешко и морам да се изкажам некаде.
За прв пат во животов бев со личност што ме правеше среќен. За прв пат можеби и бев заљубен.
За прв пат девојка плачеше за мене. За прв пат бев спремен на се за неа.
Ама зошто да биде едноставно кога може да биде комплицирано и се да отиде у курац.
И заради ова ти ветувам дека од понеделник јас ќе бидам најголемото ѓубре, идиот, кретен.
Нема да дозволам друга да ми влезе вака под кожа. Нема шанси!
Светското првенство беше кобно за еден од членовите на форумов.Кривецот лежи меѓу толпата фудбалски навивачи(хулигани) кои го набркаа верниот навивач на Шпанија,Аргентина и кој се не.Да се надеваме дека ќе се врати
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.