Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДК,
денес цел ден бев ваков:pos:
радостии;)
tumblr_mz0f43pihb1st90nio1_400.gif

pni oci prazni raci.....

fleame u prostorija so skapocen pribor za jadenje i vodicot znae so stoka nose dont touch only watch please.... i kaa obicno ce najde eden da se naprave kurnaz i da a pomine crvenata lenta kaj so ne smee da se ode :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: to se tia momenti ka mi bese ubavo

Цел живот ми остана мистерија прашањето кому помогнале книгите за самопомош освен на авторите кои се збогатиле затоа што ги напишале...

Сериозно, како книга за самопомош може да ти помогне, никогаш не успеав да сфатам, а очигледно е дека никогаш нема ни да сфатам.

И кога ти е најтешко помисли си како му било на Филип кога се спуштал од Водно по патот под жичарата што е тој најстрмниот и кога ќе мора нешто да фател за да се задржел да не паднел и ќе фател коприва, imagine :place: Хрониичен Болен Дојчин

Океј драга, денес по грешка се најдов на Опен Фестивал.
Е сега, значи типов го неќам, ама јас немам видено ниеден човек шо носи бело одело со толкава самодоверба. Е тоа е тоа. Повеќе луѓе со таква харизма му требаат на светов.

Кеј,

Сфатив дека сум забеган зошто не можам да заспијам во друг саат освен ако е на пола или цел.На пример сеа наредна шанса да заспијам ми е у 3:30.Тоа е од главата си патиме,ciao

D-Day... Да се биде или не...
Ваљда ќе ја биде? :)

Абе стварно овие женските ги имало мн што се идиотки. Ми се жалеше другар ми дека сите се патетични ама не му вервав. Излеговме на журка пред некој ден и на заебанција му викам ај јас ќе ти најдам некоја. И идеме така кај рандом женски им кажувам кул фаца е дечкото, убав она она.. Па да ти ебам тоа пуфлитее вртат очи, праат фаци , се чудат , се мислат на скриена камера се. Алоооо ти збора женско за некое машко а ти се праиш јака, па оди убиј се! Искомплексирани олабајтее малце , не сте пензионери. Нема да ви се слоши од малце муабет и ширење нови познанства.
Ама џабе Кеј, не разбираат.

Драга Кајгана,
Вака оддамна се немам одморено.......... наспан како што треба, качен далеку на планина, пиејќи го кафето и јадејќи го доручекот со некоја блиска личност го дочекуваш новиот ден....... прекрасно чувство:)

^ подобро е да измислиме нешто што би правеле после работа во понеделник, за да те натера да одиш на работа, зошто знаеш дека на крај те очекува нешто интересно. ;)

Иначе драга,
Јас не го мразам понеделник, ниту работата во понеделник... Ги мразам луѓето што треба да ги видам во понеделник (или да ги слушнам по телефон), не сите..., ама добар процент.....

Мразам кога се чекираат на телефон! Ако не се чекираш и не се сликаш, како да не си бил.
Го мразам фактот дека имам такви луѓе во моето опкружување! Луѓе кои редовно ме тагираат и мене и ме гледаат чудно кога бурно реагирам поради нивната постапка.
Мразам смарт телефони!
Мразам кога на среде журка настанува молк затоа што сите се загледале во телефоните.
Мразам фејсбук!
Го мразам тоа што на луѓето по институциите, работодавците и остали им е неприфатливо што со партнерот делиме ист мобилен телефон и го користиме како домашен.

Еј, не е се така црно! Има и сиво.
Го сакам нашиот стар, цигла телефон.
Го сакам тоа што совршено си функционираме само со еден телефон.
Го сакам осудувачкиот поглед на конформистите кога ќе побараат да се логираат на фејсбук, затоа што нивниот телефон снемал батерија, а ние ја вадиме циглата.

...

Го сакам и Форест! Се надевам дека парите ги потрошил на алкохол и курварлук, а не на шопинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom