Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДК, скоро и ич да не седнуваме да се исповедаме. Се осеќаме како туѓи, ама така е. Имам за тебе само една слика и неколку песни за тебе...
335573skopje14bx.jpg
Е добро де ќе признааам, ми фали она нашето транзициско еб*** Скопје...Имаше барем некој дух! Центарон не сум го видел со месеци, а и не сакам да го видам. Ќе треба со замижани очи да проаѓам веќе.

Ај, чао се гледаме пак....

Во сабота во 09:35 сабајле има рагби на Спорт Клуб.
Совршен начин да се самоказнам ако фејлнам на испитот у петок.
coffee.gif

Зошто сеуште нема тема ,,историска личност на тапет,, ,,филозоф на тапет,, или ,,држава на тапет,, или ,,туристичка дестинација на тапет,,

Ќе отворев јас ама немам доволно знаење а би читал такви теми. Еве идеја па кој сака нека отвори.

Драа Кај Ка Џа

На сестру ми дете ми вика, ујче ујче ја се заљуби :pipi:
У кога ма : D
У Петар Пан haaaaaahaa крејзи она на ујка
А мала е, седам годинке, кд се исунча иста Могли еј hah

Друго што сакаше да ти кажу, а да
Скомаршина > шубе
Шубе е мноо некако... шубе збор : D Никак'ф

ps Шкорпионе брате хобите : D
Драа не е Драги, она е женско, Кајгана
А јајце на око е мушко,Драги Шпага, или салто, како сакаш : )

Флипи ДиКеј

Форум си, а пак те пикаат у еден могучи пол. Не, членарино, Кајгана менува пол ако тако хоче.

Ја као хипстер, сите Драга, јас Драги, зш да не се доверувам на машко, недоверлив пол да не с(т)е? :D

Не те давам Драги, па шта хоче! :vozbud:

Да го поправам кумановскиот ми колега, за него сум елф, не хобит. И во убајна, и во висина. Могу бурек да му јаду над главу :cool:.

... И давам часови и по шпага и по салта :cautious:. Акробатикс енд џимнастикс ин џенерал. Инбокс за заинтересовани.

Draga neznaev kaj da pisam pa aj tuka
Koe licemerie
Koja politika i dete od 5 godini ke go svati ova znaci ova go nema nigde
Go doveduvaat narodot do prosjacki stap i sega ke oprostuvaat dolgovi na nivni luge i ke ispadnat we are the good guys a koj go dovede narodot do ova dereze da stigneme do vamu da se oprostuvaat dolgovi koj branko forumziite
Licemerie draga... Ama toa e i na kraj ete napraile neso....

Асанж реши да се откаже од бегањето in fact старо нов случај Арон шварц не верувам дека ќе издрже таков притисок од гомнарите......јамката или харт атак демек.

Ги гледам, се лигават по ТВ, кретени се луѓето, големи кретени, јас што не сум должел ништо у живот треба да го финансирам некој што со години не плаќал струја и вода, ама ако ни е, се што ни се случува ни е малку и уште ни треба.

А овие нека се радуваат денес, само да знаат дека опростените долгови трипати има да им бидат наплатени за многу брзо време.

Едната рака ти дава паричка, другата отпозади ти го дрпнува цел новчаник, баш онака цигански како што е целата држава циганска.

Во петок полагам, а ја си кулирам си пијам по 5-6 нескафиња обавезно. Срце ми лупа, адреналин 100 и назад а ја сум легнала со слушалките во кревет.Ич ништо не ми чуе. Ама во петок има да се сликнам таму кај тој со скинатите чорапи.
Вчера демек зедов да допотцртам тоа што имам, сите маркери ми пресушиле, сите до еден ! И ај сеа учи...
Али прееска по жештината бев си купив еден жолт.. абе медови....
А...и бев демек за на пракса кај докторката (многу рано ми текна) таа не ти била на работа до среда...
Да неодам на пракса шо викаш? Кој к јас барам кај општ лекар?

Иначе... ова ми се дешава последниве неколку дена.
10516674_659395440836463_1397861302826074807_n.jpg

Ај пушти ми среќа зашо малце сум расеана...
Уствари...
hqdefault.jpg

Малку поче.

Кајги,последниве денови значи повеќе од идиот сум.
Али во позитивна смисла,се разбира.:icon_mrgr:
Плус и малце повеќе зборувам од очекуваното.
Али си го барам на моменти.
Ама и другите си го бараат,па.:notworthy:
Ајт.
Нека ми е.
:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom