Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сум заборавила какво е чувството да спиеш до доцна попладне без да те разбуди нечиј аларм со свиркање на секои 5мин, а откако ќе се разбудиш следните два саата да ги поминеш во кревет со книга во рака, покриена со јорган и убаво облечена додека надвор шиба ненормален ветер и врне дожд без осет зашо факинг 15 степени. Кога се разбудив ми беа стигнати кифличките домашни најубави на свет шо ми ги прати мајка, зашо само мајка знае шо ти фали најмногу. Од толку среќа и меланхолија ми се плаче, ми се измешаа сите чувства.
Само нека трае подолго денот..

Кеј, дојдов само да ти се пофалам дека на планина сум кај што сум облечена во дуксер и чорапи и пак ми е свежо. И ич не сакам да се вратам во Сахара утре.

Драга,
Луда идеа!
Кој стигне до одреден број лајкови, да направи селфи за непостоечката тема Ова сум јас во ЧДА
Еве мојот гол е 5555
хихииихи :D

Драгааа

Денес си се почастив Таблет-че :X3:
Samsung Galaxy Tab 3 - 8"
8JQ03VX.png

јееееееј :)
Мака ми е да го тегнам лаптопот коа ќе си доаѓам и коа ќе одам за Полска.... и по светот :P Па ова ќе биде топ :)

Не ми се верува дека тука е поефтин од Македонија и Полска *смајлитошопаѓаунесвест*
Дека нели стандардот во Македонија е повисок, секако и платите се повисоки него тука во Швајцарија :pipi:

Види бе, не ми ја поштоваат серијата. Леле, дома ќе и појдам и на ќе и ја симнам серијата. Успат од акаунтот ќе го банирам бомбашот и сунгерот, ваљда.

:mad:

Како им се иде на децава на забави каде што рика паткар,ова слаткар де,јаки забави прае нема што и добри текстови вади прав пример за младината:facepalm:.Ради вакви ко него луѓето мислат дека рапот е само пцуење,а уствари е нешто повеќе од тоа.

Здрафо

малку сум многу пијан.

ок позз чао. хехехе :-Д

Ех кајги, вчера се навршија 5 години од познатите инциденти во Нерези :icon_mrgr:
Пет години од познатата револуција на кајгана "Ги баниравте не морално бидејќи ве растурија вербално", пет години од времето кога новинарските педерчиња од кајгана ги ставаа постовите од форумов во кои беа навредувани брајчата во нивните колумни во дневните весници, пет години откако сум посериозно активен на кајганава итн. :icon_mrgr:

И тогаш и сега само за Комити имало казни во државава. Некој ќе брка луѓе сред улица со секира и ќе лаже дека биле тепани жени и деца, други ќе јадат кривични на секој чекор. Ништо не се сменило од тогаш, сеуште ја пееме нашата добро позната песна "Ние не сме кримоси, нема судство лоши закони, ние сме дечки навивачи, слобода за сите тифози" и сеуште не се предаваме пред злото наречено МВР...
Тогаш имавме протест во кој беа носени доста креативни пароли. Слики што секогаш ми изнудуваат насмевка на лицето :D
http://komiti.org/galerija/index.ph...oqODE5ZmMxYzBlZjhlNDZmNDI0NTQ4MmRkM2Y0YjY4Nzg

Колкав сум бил дебел пред 5 години у пм :icon_mrgr:

Сега сум доста физички поактивен ако ништо друго и 20-тина кила послаб :cautious:
Ги сакам деновиве како денешниов откако се собравме спонтано од маало со децава со кои не се дружам којзнае колку и цела вечер игравме тенис и завршна утакмица баскет под црна темница :icon_mrgr:
Денес сум победил се живо и диво, сто утакмици баскет тепав, на Американка на нула ги оставив противнициве, во тенис намерно ми ја пукаа топката да трчам по цело игралиште, па имав и ситуација во која не видов едно ридче и се опрчив на гз :icon_mrgr:
Вечерта не е слатка ако не осетиш дека станало 3 саат и креваш галама да те чујат до Центар, па се собираат луѓето од околината на игралиштето и додека ги слушаш дека доаѓаат, бегаш од спреден влез :icon_mrgr:
Резилаци :icon_mrgr:
После тоа дознав дека уствари во К.Вода се продавале чоколадни глувчиња :vozbud:
Човече 15 години не сум јадел нешто такво, од времето кога се продаваа во Жито Лукс. Без размислување се согласив да одиме и да ги дегустираме. Каков вкус :drk::drk::drk:

Време е за во кревет, а утре одиме по одмазда во Штип, по трите бода кои ни ги земаа кога ни беа најпотребни, радувајќи се на головите на брајчата... :sneaky:
Памти па врати, ако не утре, тогаш кога ќе дојдат кај нас :icon_mrgr:
Хамбургер, чизбургер, кечап и помфрит, Скопје има Бургер кинг, дали има Штип? :гик:

Драга, веќе незнам како е кога си трезен, а кога си пијан. 3 дена камен сум, а овај ќе биди 4ти. :D
Денеска голем ден, адреналинутоп пука. Прво Ливерпул, па после на состанок во кино. :)

Држи ми среќа оти ако не биди се како што сакам, ти си крива. :P

DK.

Hejter'S,Hejter's everywhere.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom