Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DK Uskoro vrlo Uskoro...
Na Sitel ke se emituva
1vi Septemvri...

Пошто ја имаме најсилната економија во Европа, најспособниот премиер, еден од петте најубави плоштади во светот, главен проблем во државата е турбофолкот и затоа на форумот мора да има три теми во еден ден оти турбофолкерската зараза се шири побрзо од ебола, листерија, свински грип и грчки газ комбинирано.

Драга ,малку познати факти , ова познативе личности како Цукенберг и слични што си истураат кофа вода ги имаш видено? Епа првиот што му текна да го направи тоа е Драгче Кучич ,имам и видео доказ

Наредна недела Амадеус Бенд,после тоа Сека Алексиќ фак јеа:vozbud:,да живее турбофолкот:icon_lol:,работава ќе биде повуци потегне,или у превод падни стани.

Последно уредено:
draga kajgana sungerot uste poveke me motivirase da se grizam poveke za negoviot zivot otkolku za svojot

Најдобар сон имав вчера...
Сум работел во некоја голема фирма во која што сите ми работеле зад грб и биле против мене.
Сакајќи да се отарасат од мене ме киднапирале, онесвестиле и ме фрлиле во некоја пустина.
Сум се разбудил после неколку часа и сум добил некоја моќ да комуницирам со животни. Се качив на една камила која патем доби крилја и полетавме накај фирмата во која работев.
Како само навлегов во фирмата, имаше стаклени прозорци и сосе камила им влетав низ нив. Покољ направив, тој што наводно ме предал го сецкав на парчиња. Патем во сонот му беше татко на едно дете од маало. Детево славеше матура вечерта која набрзо се претвори во уште еден масакр :cautious:

Хитот на последните денови:

Дк
се напнале луѓето со турбофолкот , превземи нешто :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom