Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

јужниве соседи како што ги нарекува џониб, ги менуваат цевките од канализација со поголеми, ги средуваат пешачките патеки за да госпојат градот со другите плажи и замисли сето тоа го прават од 3 до 7 сабајле за да нема гужва. Каква проста маса, не знаат ли дека му фали споменик на местово и едно 3-4 фонтани околу него? И дека се работи попладне за сите да те видат? Ама ај, со кого да се расправаш, се гледа дека се племе.

Последен ден тука -.- од понеделник пак расправање со македонски транзициски директори и воедно експерти од IT областа.

Драга ја многу чуден чоек сум кога станува збор за музика , од сабајлево го слушав албумот на калиопи-обои ме ,потоа на каролинчето - македонско девојче 2 , за сега да завршам со ова
b0217.gif

Годинава како се затерале свиркиве во Прилепов како никогаш претходно.

Рундек, пак Хладно Пиво, па сега на 30-ти Дисциплин А Кичме.

Да ме отепаше некој немаше да предвидам вакви чудесија. То е една од предностите да имаш градоначалник-рокерче. Бендовите че ти ги носи.

Сега ко за крај чекам најава во стилот-Редиохед на плоштад за нова година во Прилеп!
И таман годинава да ја затвориме :pos:

Завршува летната школа. Деновите на трагање по изминатиов месец се официјално започнати. Ќе ми фали рутината, луѓето што може нема да ги видам повеќе.

Драга, летово сум

Последно уредено:
Расчистуеф у подрум и налетав на еден пакет со стари списаниа, разлистав еден “НАШ СВЕТ“ и во делот драга Савета го прочитав следново.
- Драга Савета те молам помагај! ... имам 13,6 години и девојка ми ме остави зашо почнаа да ми растат влакна меѓу нозете...дали сами ќе паднат или треба да одам на доктор ?
Твој загрижен ХУ
:icon_mrgr:

Драга, одредени членови кога даваат љубовни совети тука е исто како јас во автомобилизам да давам совети дали треба да се смени колата со нова или Малќолм да дава помош во мобилни или па најлошо, Ред Џон да препорачува серии :eek: јасно е дека секој може да си пише кај сака али малце кочница се стиска :icon_lol:

Драга Кајгана,
Некогаш работите одат подобро од она што ти си замислувал:vozbud::coffee:

Агра Беата пие ко прч и после се жали по темава.

Јас сум супер, си направив крвна анализа, хормони, туморски маркери ово оно, се на се 200 параметри. Така е кога ќе начекаш колега што работи во клиничка лабораторија. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom