Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Ти си најголем чашит шо постои али и покрај тоа луѓето се ти кажуваат.:coffee:

Драга

Експанзијата на ликот и делото на сите луѓе кои се викаат Џони...

Прво ти иде ова:

После одиме некои 30 години fast forward, па стасува ова:

За јаките фраери кои се викаат Џони се прави ова:

И за сите овие 60 години градење на лик и дело на Џони, да дојде една личност која ќе го уништи ова...

Тешко е да си Џони на денешно време...

Драга Фан Клуб :Манчестер Јунајтед, место каде арсеналец и јувенташ расправаат кој е поголем манијак, кој во кој парк бил гол под мантил.....

Decki posledno predupreduvanje.

Temava ne e za muabeti.
Kafe muabeti po poraki, na zidovi, duri i na skajp mozete. Ovde ne.

Slednite muabeti ke vi donesat kazneni poeni. A slednite posle prvite, ban od forum na odredeno vreme. Fala.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Излегувам надвор викам да прошетам малце тргнав сонце пече, убија , го заборавив мобилниот, се враќам, го зимам и излагам надвор дува ветер, пусти, одсегде облаци :(

Тиибамвреметотиибам :-)

Здраво,

Онтопик мислење: Здраво, многу си глупа искрено, старата Ти беше за една класа боље од тебе. Те уништија диктаторите. :place:

п.с. Онтопик мислење: Може да ни ја вратите старата Драга Кајгана да си пишуваме глупости ние што сакаме да пишуваме глупости? А не книга да пишувам на оваа. :facepalm:

Red Xhon wise words
ME8FbpF.png

Кајгии, ми се дешава нешто периодов што ни сама не можам да си објаснам.
Пред една недела бев мртва, безволна и готова да плачам во секој момент.И да, бев затврена цело време дома,греотаа.А сега,сега е оона скроз спротивно.Нонстоп насмеана, брбливка, многу малку спијам и не јадам благо веќе три дена.Што ли ќе бешееееееее ова.
Арноо ама се си има своја цена.Останав без мозок, дефинитивно.Заминаав во неповрат.
Долго време го немав видено љубенио:love:, дури и изгубив надеж дека ќе го видам воопшто од што сум толкав малер, али вчера излезе пред мене и од толкава возбуда и крокодилите шо ги осеќав, изреагирав како најголема глупачааааа,буквално као да сум видела дух, подзината со ококорени очи.Не сакам да знам шо помислил за мене, а очигледно беше. :place:
А денес облечена ко дебил поздравив еден непознат лепотан во зградата моја, со едно дебилско ''здраво'', заради тоа што ми беше мака да ја кренам главата и мислев дека пак е некоја досадна станарка која ќе трачари по комшиите ради тоа што не сум ја поздравила.
И, се осетив ко идиот, не прекинав да се смеааааам сама на себе..
И така кајганче, морав да се исповедам некааде, оти сите битни личности уживаат на море моментално, а друг е филингот да им се исповедаш во живо..:unsure:
Ајт, отидов јас.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Ту бе да ви се пљукнам, море деца од моч праени, за ништо неспособни. нцц
Не бе си одвам. Ај здраво, Кајги.

За другарчињата и другаркитешто што се означуваат по 10 пати на ден на слики и што ги менуваат сликите секој ден за да ни се појават почесто нивните слики на почетна и да туриме лајкче и да станат јаки фејс фаци.. На фб авион, во живо тромбон :rolleyes:
10458318_10202278999201405_166238033946307254_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom