Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хејт на денот - луѓе кои не се во состојба да смислат ниедна оригинална мисла, туку константно крадат статуси од фејсбук и твитови за да се направат интересни.

математика :9
Јас : 3
барем не го предадов празен листот, исто како жените, математикава ја сакам само тешко ја разбирам.
утре кинисувам се гледаме за некој ден
over and out

@Вокерка, радувај се! „Педесет нијанси на сиво“ натера многу луѓе да читаат, кои дотогаш не фатиле книга во рака. :) Знам дека е доста чудно за шведската разгалена нација, затоа што имаат милион бесплатни библиотеки и прекрасни услови за студирање.
И некој ќе ми расправа после како Македончињата биле поглупи од Скандинавците. Срциња се бре! Во Македонија нечии родители по цел ден копаат на нива за да му овозможат на детето да студира, а на овие сѐ им е сервирано на тацна и пак не ги искористуваат тие можности.

Драга Кајгана,
Ме вчудовидува бројот на луѓе кои повеќе се занимаваат со мене и мојот живот, одколку со себе и својот живот.

Тие таквите ги викам бедни простоќи:coffee:

Значи, се можам да истрпам, ама кога ќе го видам смајлито ;) ми доаѓа да го фрлам компјутерот од тераса. Посебно на форумов при дискусија. Демек ти става ;), во стил, еј види ме колку знам, попаметен сум, демек нешто во меѓуредови кажувам, па ако можеш да сфатиш, ок, ако не глуп си.
Многу ме нервира смајлито, не само на форумов, генерално кога ќе видам човече што намигнува на социјални мрежи, од кожа се вадам.

Имам вишок слободно време, знам.:coffee:

Иначе, ич не се осеќам како да е петок, до пред малку мислев дека е вторник.:unsure::noze:

Крејзи, +1.
Од кожа се вадам коа ќе го видам тоа смајли, нарочито коа се карам со некој или терам остар муабет на ФБ, форум или Вајбер. Поодвратно смајли не постоело и нема да постои.
Да речеш ова (
coffee.gif
) е смајли ќе разберам, ама ;) е мизерно, патетично и одвратно. :D

А мене пак највеќе ме нервира ова :гомце: смајли посебно кога ќе го видам додека јадам.

Ми се згади од новинари лешинари !:гомце:Збеснаа у последно време, ама стварно збеснаа! Отиде девојчето што отиде, но нејзините не ги оставија на мира. Остај што кога се водеше за исчезната врескаа дека таткото бил должен по лихвари, дека не ја воспитале како треба, дека малата Тијана била со сомнителна репутација, (тоа малку им беше) па ноќта кога официјално се дознало дека девојчето е убиено, српскиве новинари му се јавиле на таткото на девојчето за коментар. За коментар. КОМЕНТАР! :mad: Кој ебен коментар го сакате бе, гниди недни!:mad: Не ги оставија на мира. Не им е животот доволно пекол. Нееее! Им ѕвонат нон стоп, им ги глодаат коските, се грижат да полудеат, али на тенане, полека, лагано.

Ма ко ќе размисли чоек, не се криви само новинарите.

Солзите на мајката на психопатов, грчот од лицата на родителите на Тијана, нивната болка, нивната скршеност, тоа не храни. Чудна некоја сорта на луѓе станавме хронично зависни од туѓа несреќа и експлицитно покажување на солзи, трагедии, болести, погребни поворки...

Ко да се насладуваме на туѓата болка, мака, смрт...После некое време тирумфално ќе заклучиме со онаа нашата добро позната: „Има и бетер, добро е. Ќути и трпи. Гледаш што нема по светов, ние сме петка."

Нашиве па медиуми шлајм до шлајм. Само ја копираат бурлеската од Србија. Зошто? Затоа што тоа продава, тоа носи пари. Па на ист начин (и бетер) поминаа и нашите. Се сеќавам и на детето што го убија во Ѓорче, малиот што го убија на плоштадот, масакрот на Смилковско, уште што не измислија, уште што не направија. Глодаат, ринат, гребат се до друга несреќа. И после се од почеток.

Новинари!? Мех! Аждаи, крвопијци, лешинари ненаситни.:гомце:

Последно уредено:
Абе ќе гледаш се да им угодиш да им погодиш и пак не им чини. Епа ќе видите уште еднаш дали ќе ви направам ручек зевзеци едни!

Мудрост на денот:
„Прав металец не се откажува од Сатаната кога го крштева внукот.“
:cuc:
Hell yeah! \m/

(мудроста е превземена и јас немам авторски права на неа)

Денес ми пратија барање фотографија од икона да сум споделил за сроеќа и здравје.
Ја прашуем особата шо често ги клика дали знае каков празник е ?
Одговара ГОЛЕМ ПРАЗНИК.
Друг така редовно шо ми испраќа такви сликичиња и ме означуе, го прашуем шо е ова бе брат ?
Абе за здравје и среќа !
Аман бе Баже!
Да брат!
Типов еден ксметлија шо го нема по веков и светов, кај мајчин дом камен да џитне некое дете него у глаа ќе го рсне и тоа додека Баже се наоѓа у Текија, 300 коли паркирано на тротоар него казна му пишуваат меѓувремено радиото му го крадат додека да дојде пајакот.
Здравје пука зимо лето смргули до Ѕемна, еден бубрег не му работи а другиот кога ќе му текне, у Катланово да дувне појак ветер тој упалење плуча добија.
Па малку страв ме фати си викам АЈ ЗАЕБИ не споделувај... таман ти тргна работаа.
uZPdI5i.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom