Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Draga Kaygana,

Sedam tuka kako bivsa koja se preprava deka uste sme prijateli, go slusam kako mi zbori veke za drug.
Kolku bil smesen, kolku bile slicni, nekoi interni muabeti... i se prepravam deka srceto ne mi se raspara na 300.

Proklet da e denot koga Bozino se zapozna so Pedza.

Кеј,

И официјално ја прогласувам за отворена сезоната на пижами у чорапи под фармерки.
Затварање тек таму негде април 2015. Ако е топла годинава пролетта. :)

Кајгич
абе глеав филмче пред три дена и уше сум у депресија. Прв пат у живот ова жими све, како да најдам концентрација за дишење, учење, живеење коа емотивно ме такнуло?

Здраво, јас сум Боби и ова ми е хоби :icon_mrgr:

Превземени мерки против загадувањето:
DSC02369.JPG

Плус двојна намена може да има, за ограбување банки. Ако ме фатат по порталине ќе има наслови:
ШОКАНТНО! И ние се изненадивме со каква маска овој смотан крадец се обиде да ја ограби Комерцијална банка, погледнете ОБАВЕЗНО!!!

п.с. види го срцушов <3
DSC02362.JPG

Драга К....
И да може да се врати времето назад, пак ништо никој не би променил. Што било - било, пак би ги донеле истите одлуки.
Може да се разликува само понекоја финеса...
Кога сме кај финесите... можеби би тропнал на една врата, од еден стан, на еден скопски булевар, таму некаде во доцната есен на 1996 година... или пак, како и тогаш, би стоел немо и простум, и би се вратил назад...
Да тропнев, немаше да променам ништо битно. Само ќе забрзав некои работи.
Сепак, Драга, кога ќе размислам подобро, би сакал да го пречекам тоа дете од скоро 19 години кое излегува од зградата со замислен поглед, облечено во црвена блуза, кафеава кожна јакна, фармерки и старки, да застанам пред него и да му кажам некои работи...
И знам дека нема да ме послуша...
И знам дека ќе го јаде јанѕа...
Но, длабоко во душата знам дека тоа би променило нешто кај него.
Ништо битно, само еден мал црв не би го јадел одвнатре. Сосем мал, скоро небитен.

Некогаш се прашувам дали некогаш кога ќе се разбудиш од сабајле свесен си дека до следното пладне може да си под 10 кубици земја. Damn you, death.

Еве ти две носталгични, себеносталгични, жалопејки, куроплачки, како сакаш наречи ги. Сеедно.

Здраво Кајги, јас сум Ивица Боцевски, вчера шетајќи низ град, видов едно дете имаше мрсулче на носот, ама знаеш замрзнато и зелено, корка. Го поглеав така гадливо, да му текни дека има нешо, ама нишо.
Кој знае шо ќе си помисли шо го поглеав така.

B06SrMkIAAAbbbu.jpg

RIP Макс Флипс :(

Кеј,

Никад нема да научам да носам долги чорапи.Денес започна сезоната кога ќе ми смрзнува зглобот , а ја и да ми каже некој облечи долги чорапи или ќе те убијам нема да облечам зошто ко прво нејќам , ко второ немам.Полагам наредна недела,денес се дупнав од гледање филмови и шетање и тоа е тоа, се надевам ми се излуфтира главата зошто од утре ќе се учи по цели денови и ноќи.Лека ноќ жолта

ЕДИТ : Да се надополнам само , у религија има страшна крек екипа.

Последно уредено:
Ако наутро се разбудите без никаква потреба да ја гушнете онаа со која сте во врска и така гушнати да поспиете уште некоја минута, тогаш кој кур!? Само се лажете.

Шубаво ми е вака, темата за Премиер лига тренутно е затворена за нови мислења а тоа би значело дека се спремаат банови....

соу

Џонтра Волта не е меѓу осомничените!!!! :cool:

Драга кајгана...:(
Колку мразам коа ќе ми рече некој ај чао, сред разговор, идам да спијам, а знам всушност дека си оди на скајп и се пушта од некојси друг профил непознат за мене. Ме боли едноставно, ме боли!:unsure:

Кајги... ми стигна меил „Обука - Тимска работа и лидерски способности низ комуникацискиот процес“ отварам да видам и прочитав кои се обучувачи абе ми иде да идам да изнакупам конзерви и вода за следниве 10 години се затворам во подрум и да си се исплачам едно 10 години може ќе ми помине.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom