Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги, ај дознај со каков прашок им ги перат мозоците на оние што ја одобруваат легализацијата на инцестот?
Имам некои ствари по дома што со НИШТО не можам да ги исперам. Извини што замарам, ама што е премногу, премногу е.

Драга...

... денеска сведок на случка на која треба да се обрне повеќе внимание. На факултет кај мене, дур бев на пауза, едни две офци се степаа. Девојчиња, едната ја држи другата за коса, другата пробува да ја шутне, пошто оваа и украла 20 денари. Каква ебана проста раја стигна да се испозапишува по факултетиве. Си се запишал да бидеш академски граѓанин, да станеш личност која ќе придонесува кон напредокот на општеството со своите трудови, и ги гледаш девојчиња, колешки по факултет, се тепаат пред тебе, пред очите на сите кои беа внатре. Не во предавална или амфитеатар бе, одма откако ќе влезеш внатре, пред скалите. Кој стигна се запиша на факултет, абе не екстерно на две години, по еден нека ни мавнат на секоја испитна, да се истребат ваквиве глупачи под хитно! Не требаше да ги раздвојат, требаше да се утепаат сами од млатење, да ги избркаат од местото кај што предаваат најучените луѓе во државата и каде се образуваат идните генерации. Тотално лудило еј, на некои им беше смешно, а некои со право си се крстеа. Утре таквите чавки глупи ќе ми крекаат дека немало работа за нив. Па ќе нема бе тупа главо една, не заслужуваш! Не е се у оценките, а еве ова е доказ дека не мора да е ни до знаењето, ако се понашаш ко сељак во институт за формирање на академски граѓани, не ни заслужуваш да праиш пари за леб!

Го сакам пакетот, по било која ценааа! :ROFLMAO:
Од памет малку вади рекламава, ама нвм. :D

Седам на промаја, во шорц пижами и кркам сладолед.
#ЖивотНаРизик. :icon_mrgr: Вторпат во живот употребувам хаштаг, не се љути. :icon_lol:

Сопнување, левел: вадење туѓа патика. :pos: Ама среќа, па наши сме си. :ROFLMAO:
Ептен е неугодно да се возиш во ист автобус, со професор. Не за друго, туку дури кога ќе стигнам до излез, ќе приметам. :facepalm: И после премотувај филм во глава, што си зборел преку цел пат. :icon_mrgr:

Ај, чао. :D

Драга,
Сабајле еден познајник ми рече дека сум била многу позитивна особа и секогаш насмеана.

Уште сум запрепастена! o_O

http://www.i24news.tv/en/news/inter...macedonian-children-the-happiest-in-the-world

Што да ти кажам повеќе кеј ? Почнаа да плаќаат за да не бираат како најсреќна младина во светов... АЛО БРЕ МИЗЕРИЈА БЕЛОСВЕТСКА У УСТА ДА ВИ СВРШАМ НА СИТЕ ДО ЕДЕН ШТО РАБОТИТЕ ПО МИНИСТЕРСТВА И У СОБРАНИЕ И НА ТИЕ ШТО ГО ИЗГЛАСАА ОНА ЗА 500.000 ЕВРА ЗА РЕКЛАМИ ЗА ЗДРАВА ХРАНА !!!!!!!!!

Тие 500.000 подели ги на фамилии у просек по 1000 евра на фамилија и усреќи ги луѓето малце нека се порадуваат на оваа мизерија,барем еден месец да осетат живот а не тука не лажете дека просечна плата е 21.000 бруки едни умрени децата ко исус да ви висат у дневна ви ебам тоа ненаситните копилиња

Каман ју пис оф шит, каман. Каман, оух год. Пис оф шит.
Кајгана све шо е дојдено од по Аустрјлијана или е фатено преку бара, овде саглам не се вратило, даби вратило ги откорнало.
Купил тој, тентерко со флуросцентни најки патики, некој си мотор, Бог знајт шо возило е. И му прајт муабет на моторов, го пцујат го гњавит.
Ј: Зраво комшија. Аирлија работа, арен ми си?
T: Јее, рајт. Гуд ју ноу. Аре еј, ти си?
J: Јас сум, ме знајш?
Т: Јее, рајт ју ноу. Види си порснал бе, каков беше ко мал те знам.
(Сигурно ко бев мал сум бил мал, каков да сум ами?)
Ј: Абе знајш комшија, оти маваш на курбла?
Т: Je шо е то? То незаплвит?
Ојш ја сељанин, давам контакт на клучот мавам и шо чудо ето го Брммм!!
Т: Jeeee факен, како знајш?
J: Еми така. (Како да знам море тефтер 78 пати поќе акал имам од тебе)
Т: Jee факен, да те почастам ој земи кока кола.
(Си викам како да ме почастит бе овај курназов пак Јас да одам да земам ај ќерата.)
Ј: Извини ама морам да одам на работа, ај поздрав.
T: Ааа факен, ај после ако не.

Абе пишман сум шо му помогнав, ова све да ти било ојдено од умот ре. За инајет и под казна абе дома се вратив од по другоно сокаче одоколу само да не го видам. Ах бе овај имат да не ѓњавит многу, го осеќам дека е досаден ептен. А сакав да му речам, виј бе пријател имаш календар во то тенџерето на тач да провериш малце кој датум сне?
Ааа факении морат да ве поздравам сеа.

Менувам познавање на влашки јазик за напреден германски!

П.с За месец дена ќе има 46 години. @Луси_Лу :love:

10655424_10203845795040113_5360079872403273474_o.jpg

Нос во неделата ми го зеде телефонот и си се пишал Batman во контактите и пред малце кога гледам кој ми ѕвони :cuc: мислев дека е нус појава од апчињата и ми се причинуваат ствари. :oops:

Втор ден на "диетава" што ми ја вика Мацко. Но ме густа. Ајде уште еден ден ќе издржам.

п. с. ФБ ми ги синхронизирал контактите и сеа сите што сте ми на ФБ ве имам и во именик, службен телефон имам, ќе ви се јавувам да ви дишам.

Кога имаш вишок време, пробај искористи го некако креативно. И седам онака во неделата, скукален, на стол и се думам шо да прам, шо да чинам. Во меѓувреме се јави @Школка за да шетниме поденски. И се думам онака..............ко од нигде никаде ми текна дека можи да ,,режирам" нешто. И тка сега пазете ги другари турвиорските (не)способности во прикажување на градот херој ака Прилеп, во недела попладне. :D

Море Кајги овој Ред Џон влијателен. Гарант може да продава свинска маст во Чаир.
Е колега, не беше таков :)

Sent from my ST21i using Tapatalk

^
Нешто што ме воодушевило најмногу во последно време, во ова тешко време, кога десетици илјади македонци секојдневно се по белосветските патиша кој со свој, повеќето со туѓ пасош, работеќји за некој друг за да згрижат фамилија и да обезбедат за живот, ова е енергијата и ставот кон животот што треба да ја имаат за да останат нормални, присебни и човечни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom