Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Its 6 AM the fucking start of the day
And that stack of bills hasn’t gone away
8 hours 8 days, it’s all the fucking same
Swallow your pride and learn their game
I don’t give a shit how you feel today
I’m losing it, I’m losing it, just give me my pay
Now my job is simple, it takes no thought
Pay my rent and it’s time to clock out
I don’t want a raise so I get more work
Just leave me alone cause I know what I’m worth
Fucking believe this is the city of shame
It’s the way we fight and struggle just to make it through an 8 hour day
These fucking walls are closing in with every breath I take
In the city, in the city of shame
It’s the city of shame where the bosses pray for rain
They want their smogged covered sins to be washed away
I’m not saying I’m perfect, but I’m treated like profit
To your growing pockets from your employees pain

Добро утро кајги

Внук ми ме разбуди сабајлево со телефонот по глава...да да, тој телефон што три дена го немаше. Никогаш нема да дознаам каде го криел хахаха важно ми го даде на крај ;)

Kej

Уште малку спектаклот ќе почне...толку многу го хајпнавме ко демек финале лига на шампиони ќе играме...ако биде некој љубезен и земе камера ќе видиш што ќе се дешава...како и да е битно да се истрчаме и посмееме а и дечкиве од форум се супер така да ќе биде добро...

Kej,ke imalo skauti od Bamber Bridge taka da ke igram za statistika[emoji41]

Драга...

... после на Работнички теренот ќе играм фудбал. Дојди да ме гледаш, ќе има небитни форумџии околу мене, ќе ме познаеш пошто само ја ќе бидам битен.

#ForceRicky (намерно не форца пошто сум толку посебен)

Се курчи со јака кола у тесно уличе,а притоа гледа дека деца си играат па уште им свири да се тргнат,е на ова бев денеска сведок:facepalm:.Од вакви мочковци преку таквото ми е,ретардирани створења.

Драга,
како дополнение на вчерашниот пост еве ти. Само едно не ми е јасно, жените бараат да бидат рамноправни со мажите и се тоа, а на конкурсов физичкиот дел предвиден за жените е многу полесен од тој за мажите.
Ме интересира ако дојде ред женски полицаец да брка криминалец, дали тој ќе бега со брзина од 3.27 м/s како што е пропишано со конкурсов за жени, или со 4.01 м/s како што е пропишано за мажите (ако криминалецот е од машки пол)? Ако земеме во предвид дека 3200 метри се доста долги ако ги трчаш или одиш пешки и фактот дека денес џандарите имаат супер моќни скутери и коли можеби му држи вода конкурсов, така да мене ми пропаѓа равенкава :гомце:, јбг глупав сум и пак не станав џандар o_O
Девојки и жени немам ништо против вас ниту против рамноправноста али некои работи едноставно не ги бива, а ако стварно мислите дека сте рамноправни и сте без работа има едно слободно место во фирмата кај мене со титула помошник багерист.

Бејби,
Си има луѓе што ти ја враќаат вербата во нешто, ама си има и луѓе што ти ја уништуваат. Штета што вторине повеќе ги има....
Дефинитивно вечер за памтење....
Ќе идев на Белана Димензија, ама градинка беше (што до некаде очекував, ама не до ТОЛКУ), плус карта скоро дупло. Е нацки. Којзнае и дали го наполниле....
И така фино лепо ние рикверц и во Миднајт :D Нормално мислам....
Ми дадоа пола од парите што ми ги дужеа.... Ама на најидиотски начин. Значи некои луѓе не вреди да постојат на светов. А и пола пола, боље него ич и неможев да се расправам, сакав убаво да си поминам :P
И така лабаво во Сашко Коцев си стоевме цела вечер :cool: И една типка што работев со неа дојде да се поздрави, иако ме одмина 2 пати пред тоа. Е така бејби, вакви работи ич не ми фалат...
Ама и покрај се` тоа, најубаво си поминав :love:
Сега ќе идам по гости и само се молам да не заспијам :coffee:

Во една продавница видов Крикет запаљачи :) од тие поголемите. Иако на кутивчето имаше цена 30д. го прашав продавачот колку пари се, тој ги загледа убаво и ми одговори дека се по 10д... Земав 19... Толку имаше.
И да, фала на прашањето, непушач сум.

Тебе бар ти вратиле нешто пари, пола пола...оној мене шо ми должи најкултурно ме игнорира. Демек во друга држава сум па го заболе а? Коа ќе дојдам мамата....7 месеци еј!!!!

Драга Кајгана,
Во лошо човекот сфаќа кој му е пријател, а кој не:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom