Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
д животот у фаца кога ти се смее

Заглавен у друг град без денар 10 саата ништо не јаден, а нејзина нај голема грижа беше шо да одбере за да си ја декорирала собата.

мора да се смејш шо ќе правиш

Идам на роденден кај другар и седнуваме а-у доаѓа мајка му и се поздравуваме и пијаниов копук и вика: - Абе мамо еве го овој што те пцуеше...ќе ти ебам мамата па ќе ти ебам мамата...

Ме укопа уште на старт и морав да се начукам.

Хаос пичке лудило

кајг
Brute-force solutions at its best! Cause desperate (ок, не до толку сеа) men do desperate deeds...
Али проектот е уште на листа which is nice and money is coming which is really nice and I got job for the next few months which is even more nice. :D
п.с. not so single anymore :love:

Кеј,

Шо да ти кажам. Се запив, фамилијарно, со ракија нормално. Со шо друго. И сеа ми запнале да ме мажат. Со кој бре?:confused: Кој сака будала ко мене за жена. :pos:

Ајде, ајде, ајде Вардарееееееееееееее!!!!!!!!!!!!

Веќе трет ден по ред одам на посета кај татко ми на болница. Не е мирен, не слуша, се понаша ко цајканине од The Wire после секоја успешна акција, ракиче ова она, лекојте не ги пија што му ги даваат, води инаети, и ете че лежи сега некое време за да му дојди умот и да се заозбили малку. И ај реков за момент да му се пофалам дека сега јас сум мажот во куќата и му велам:

-Jaс сум мажот во кујчава..........дома.....
-Плати сметка за струја?
-Не
-Плати сметка за кабловска?
-Не
-Го обра лешникот назад во двор?
-Не
-Ја искоси тревата напред?
-Не
-Браво....ептен си бил маж, абе мажиште!

Во право е, ме слизна онака полека. Чекам да го пуштат деновиве. Во меѓувреме ќе испечатам еден огромен флаер со пречкртана ракија, онака за кога ќе си иди. Првото искушение со сестра ми планирам да му го направиме. За него сок, ние ќе локниме од виното бело шо го имаме долу

п.с досадно му било в крај, па му ги однесов сите можни книги од Стале Попов. Ја прочита Калеш Анѓа, сега Крпен Живот ја тера.

Контролниот картон за јавување во АВРМ денес ми го завери еден дечко од генерација, кој таму работи шест години, две години во средно поновуваше, а останатите две ги зема лижејќи партиски задници.

Излегувајќи од канцеларијата на чиј ѕид висеа освежувачи со партиски симболи, со олеснување издишав и си реков во себе: „Добро е, одлуката да заминам од тука ми е најисправната во животот.“

Драга еве ја @blue ladybug после месец дена брак со @wot

10448829_391533574331179_1924831199299284113_n.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom