Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

... моментално го имам дефинитивно најтешкиот момент досега. Мачето ми се повреди и моментално е на операција. Шансите да преживее се 50-50. За три саати ќе знам дали успеало или не. Шаренце издржи, најмило мое :(

Правам комбинација од суперхрани и заебано добро е, количински остатокот од храна е многу помал покрај нив, и оди аронија, комбуха и расолница, па после алое вера, пивски квасец и какао. Втор ден е а разликата не да е очигледна него скапо тоа алоето ама тоа прави голема разлика. Ќе си купам и спирулина и нема јадење плус и таа ако е тука во равенката :icon_lol:.

Драга Кајгана,
Не верувам во купување преку интернет, ама верувам во создавање големи пријателства преку интернет. Еве ти мене и @shutrak не здружи и тоа во Играчница во темата Ајде да изброиме до 100.000.................., па си викаме ајде да те викнеме и тебе со нас на еден мини одмор во Берово......., знаеш што убаво ќе си поминеме, ептен................................. Замисли колку ќе биде добро, пиеме кафe, јадеме, шетаме........... :)

Баш вака како на сликава ќе биде............. е сега ти не се гледаш, зошто ти не сликаш......... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Берово - Играчница - Ајде да изброиме до 100.000 :) by Sungerot Bob on Кајгана форум

Бероо.jpg

Кајги, читам си била тесна....
Како тесна, чеда мои форумџиски?
На кое место собира 50005 луѓе? На плоштад во Скопје за избори, или бесплатни појадоци.

У слободно време им пишувам на овие паровиве со заеднички профили у пораче "сеуште не можам да те заборавам, фала за тоа од пред некој ден". - via Facebook.
Give this guy a medal! :icon_lol:

Ме мрзи да пишувам долг пост за тоа како се тапа тие што ги споделуваат овие анти-актуелни настани слики така да само ќе ти ја оставам тука па сама размисли дали се сложуваш со сликава или не :)
10462472_10204514273726162_6221985114854716139_n.jpg

Драга,

Девојката (официјалната, оти обично петок-сабота се појавуваат нови фаци за таа улога) на цимерот на дечко ми, рекла низ муабет дека медицински факултет не бил погоден за женски особи, многу учење (време) било тоа за женско.
Фала ти Господе што не сменив јас некој збор со чупево, мислам дека ќе ја изгубев и таа малце култура што ја иам за кога ги слушам луѓево како тропаат зелени.

Ме утепа малер на спортската овие 4 дена. На едно 6-7 ливчиња ме заеба само една. Не знам колку разбираш, ама во ден играм 2 листа и на двата по една ме паѓа. Оти не се погоди тие 2 што ги промашувам од вкупно 10-11 утакмици вкупно што сум пишал да се на едно ливче? Оти мора двете да се на различни ливчиња? Ептен се нервирам така да ти ебам педерската работа бе. Не е фер не за друго. И не ми е за парите, мада еве бар 4 да сум фател од тие 6-7 ќе сум земал 5-6 иљади, ама едно ќе ми беше доста бе. Чисто сакам ќејф да ми се направи, значи за ебан ќејф играм не играм за пари, обично по 800-1500 ми носат листовите што не е ништо посебно, за 5 дена ќе одат, ама сакам еден ебан ќејф да ми се направи бе!!!

Во USA за 10 години се направени околу 50.000 километри патишта. Во Бразил за 3 години направија 17.000 километри низ Амазонската дивина.

Во Македонија...!?:pos:

Во Македонија за осум години власт им дадоа на студентите слободна вожња во четврток.:pos:

Мојата чудесна земја - Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom