Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

... откако се врати @Malcolm van den Сабаховић, веќе се осеќам како да ми е многу поинтересно. Она ко како кога седиш со другарчиња што се слични со тебе, се досаѓаш али знаеш дека немаш попаметна работа, и по саат време се појавува другарот што цело време праи заебанции, али е сериозен коа треба да се биде сериозен, те поддржува, и сите уживаат у неговото друштво, па нејќеш да чуеш за идење дома. Еден е Малколм! Нема нафта на Биафра (y)

Драга, таман се привикнав, ти сеа па си тесна. :D
Неврмајнд... да му кажеш на Марфи да ми се тргне од глава веќе! :sleep: Досаден е ко... ко... не знам ни ја ко што, али ептен е досаден! :D Некои викаат каде ќе згазнат, таму трева не расне. Море какво згазнуење? :ROFLMAO: Ја чим помислам на трева, таа атуматик роломатик ко на сензор суша ја фаќа. :P
Иначе знаеш каков е филингот кога некој со тие модерните вештачки големи нокти шпицасти, ќе ти ја зграпчи раката? Нејќеш да знаеш. Мислам дека Господ у пижами го видов. :oops:

Драга Кајгана,
Слушни ја песнава..... песнава ти е од оние ќути и слушај:)

драга...

и јас летам утре јеееее :P после ќе се пакувам...него си мислев да тркнам одма до охрид да лапнам некој карпуз да го рециклирам во езероно таман пред @Нuкола да доит....да се осетит одма дома

Кајги,
Уште ова ми се немаше случено, ми се јавува некој тип со скриен број и ми збори за некој оглас, јас се чудам и малку сумлив ми беше и го прашувам од каде оглас каков оглас, ми вика дека сум оставила оглас некаде дека барам маж, бог да чува, доста ми е од еден па уште еден ќе барам ми излегол паметот:pos: Му викам грешка си, нема врска што е грешка ме прашува од каде сум, свашта, ме потсети на еден пред неколку години, 2-3 пати ми се јави барајќи некоја, маја, ивана,.. и на крај што не можеше името да ми го погоди, ми вика ма важно женско си:pos: навистина има некои што се чукнати:facepalm:

Значи повеќе во четврток не се возам во градски, ќе си го чувам здравјето и тој ден одам пешки ако треба,
не сакам да се лизнам на некој полн куртон...

Дојде време да се потсетам како изгледаше регетонот.
Саат време се истегнував од ќејфој шо сум цела. А, знам дека кондицијава ми е сведена на максимум 3 песни, туку ај.
Нема да е како во Пингвин и Чил Ин,ама ќе пројди и Кубалканика (:

И мајка ми од ко е во климакс влезена трол невиден е.
Ете вчера фино лепо го утнав ливчето и се појавува од нигде никаде "ти правосмукалка не знајш да фатиш да заметиш дома, в кладилница ќе фаќала"
Шта чеш.

Кајги, жива вистина :)

jEpReBZ.jpg

Женски деној левел плачам зошо не ми се ни излегува а не ми се ни седи дома. Сега ќе си пуштам некој филм и ќе се турам од плачење. Е така да знајш. Ела ти биди женско да те видам вака, ни води ни терај....

Драга К,

Денеска возев спарк од оние конзервине и тоа на угорница и замисли драга к, знаеш ли со колку возев? 23 км и толку повеќе не оди :pos: мислам дека да трчаше некој па ќе ме престигнеше :D Тоа ти е конзерва и тоа што е најинтересно доста многу троши за тој мотор што го поседува за џабе не се вика женска кола :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom