Знам драга, постов ми е на незгодно место. 
Иначе, мразам моменти коа ја од шо сум умроен(читај ненаспиен) толку да и некои на сител со бркови ми се маат на телевизоро ме мрзе да ги сменам и само ги слушам и хибернирам со перницата врз глава.. Е моментите ги мразам затоа шо брат ми од некоја којзнае колку глупа причина е досадно расположен и се труди со секој атом да не остане тивок. Јебем ти!
Мош ќе фанам спорцка, вака поспан, со изместена вилица на лево и ќе спаднам покрај реката круг да напраам. Мех.

Иначе, мразам моменти коа ја од шо сум умроен(читај ненаспиен) толку да и некои на сител со бркови ми се маат на телевизоро ме мрзе да ги сменам и само ги слушам и хибернирам со перницата врз глава.. Е моментите ги мразам затоа шо брат ми од некоја којзнае колку глупа причина е досадно расположен и се труди со секој атом да не остане тивок. Јебем ти!
Мош ќе фанам спорцка, вака поспан, со изместена вилица на лево и ќе спаднам покрај реката круг да напраам. Мех.

Или едноставно да си отворам прозор 
Само што ја прашав сестра ми дали сака карти да играме, само онака строго ме погледна.
Кога гледам... пишала олакви реферати кај дечко и'. Ова не ќе да е на арно, боље не дирај лава док спава.
И сеа? Сеа ништо... Чорба. Зачорбирана, чорбеста.
Ко алармирана сум. Ако станам утре пак рано, више нема муабет да си праам, ќе си се наљутам, збор нема да си прозборам.
Не бе, стварно не сум ти кажала. Е па еве, ти кажувам.

У ствари не, зелената поише ми се свиѓа, зелен е.