Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгинисимо, јас дојдов до заклучок дека сум неспособна да изберам патики. Кога ќе ги пробам во продавница, удобни а бе за мерак. Пар екселанс - пицикатисимо. Идам дома - ме стегаат ем кај прстето, ем кај петата. Имам три пара патики со утнат број. :facepalm: Мучки некои ми праат 100 отсто. :P Другиве се шлапатарки, во вистинска смисла на зборот. Многу ми шета ногата лево, десно. Напред, назад и малово прсте стално си се мава у ќуш. :icon_lol: Затоа кога се вратив дома двете стапала ги премачкав со крема од невен. :X3: До душа не знам што намена има невенов. Али не би требало да шкоди, крема е. :D Оно што ме не убија, чини ме јачем. :pos:
А денес бев на гости баш кога се истури од врнење. И ја со цел памет (шо го неам), кога излегов у двор, си чучнав на тоа прагот на вратата, да си врзам патиките. :facepalm: Утооооооп се направив. :pos:Зимам патиките - такоџер и тие мокри. И се сушев, шо ќе праиш... Е шо ќе праиш? Е тоа ќе праиш. :ROFLMAO: И Кајги стварно пробав да ги тргнам смајлињава, ама срце не ми дава. :place:

Драга....My brain is in a dirty, dark place now, pls don't disturb me and my limitless potential of imagination...
Еј МНОГУ сум среќен шо не ја знам мамина маза...тралал лала лала пукнете...
tumblr_lgqwsbEa891qfjmnk.gif

ПС. Цел ден се смеам во видеово...Dominican Rulzzz!!!

AaAaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAA

Доаѓам дома мртов уморен. Гледам меил нотификација. Отварам да прочитам и во него линков, смајли и напишано: Желбата ти се исполни, може само да претпоставам каква ти е фацката среќна, уживај го моментот.

Скрлоам по програма и го читам следново:
SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2014
18 October
Universal Hall, 20:00h
• MATTHEW SHIPP (solo piano)
AVISHAI COHEN TRIO :vozbud:

Урлам од среќа, кожа ми се ежи.
После една пропуштена шанса, конечно ќе ги гледам во живо. Во мојот град.
Не се опишува ова.:love:
Најубавите моменти во живот ми се имаат случено додека дечките оделе во позадина. Животни одлуки со нивните звуци имам носено. Цигарата и кафето најдобро одат со нив. Кафените очи се топеа на нивната музика. Приказни почнувале и завршувале со нив.
Епа Moody, заокружи во тефтерчето, една желба наскоро се реализира.

Remembering

Кајги, што се прави кога баба ви ќе ви каже дека треба да вежбате? Не се Ј-А-Д-Е наредени месец дена и нормално, се вежба! :place: Ама сигурно мајка ми умешала прсти.. не е можно бабичка да ми го каже тоа. :icon_lol: :свиркам:

Кајгано,
не, ја не сум за ваков живот. Дај нека дое некој да ме собере од дома, да глеам фудбал на фино место.

Kajgi osecajot koga odis kaj baba so prazen stomak i dzeb a se vrakas poln i so dvete :cool:

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Драга,
Си седам на балкон, пијам грч ладно темно Лашко и ми пирка ветре низ коса.
Fuck you петок 13ти! I win this round! И сите од сад, па надаље и убудуче!

Последно уредено:
Можеби требаше да го пишам сево ова во темата за убиството на матурантот од Ѓорче Петров но се решив да го пишам тука со оглед дека оваа е во топ 5 најпосетени теми на форумов.

Сите вие што ве носи патот накај Ѓорче Петров и сакате да му оддадете почит на детето со палење свеќа, гробот на Ангел се наоѓа на гробиштата во ЃП (лесно се стига до нив), првиот пролаз десно, 50 метри пред капелата. Веднаш по кривината лево откако ќе го заминеш ресторанот. Срцето ми се скрши и одеднаш наполни со гнев прееска кога видов сестра му како ја гушкаше сликата негова :( Одете, израдувајте го, кажете му дека Реал Мадрид ја освои децима сезонава.

Имав петок 13ти од соништата. Многу убави ситници ми се десија што кога ќе ги собереш праат и те како големо олеснување на душата . Чао сесија , здраво Бразил :)

Само кратко да пишам, пошто неможам да дишам више. Само што се прибрав од настап на Легијата и гледам ебална 1:5, знаев дека толку е ерата на Шпанија, ама дека вака ќе го јаде ко Ријана не ми ни паѓаше на памет. А натпреваров го пропуштив ради настапов, вредеше и тоа како. Кратко рокање, повеќе чекавме, ама се исплатеше, шутки вриеше, атмосфера лудило, дишење слабо, се сликав и со Тони и Пеше, сакав и со Страјк ама неможев да одам више, и тоа е тоа. Одам малку да изгледам ова Чиле што остана од денов, бидејќи денеска фудбал многу слабо гледав, како и да е јак ден позади мене, нека бидат вакви или појаки сите :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom