Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драги

Легендата вели, ако Девојченце и Шумеча икад се сретнат, дека ќе настане колапс на тековниот универзум и ќе се случи нов Биг Бенг. Го чекам Нил Дигрис Тајсон да проба ме демантира за ова во новото издание на Popular Science.

- мала шала :D

Каца, каца, каца, еееееееееееее баш си каца, ова не е каца за мене :icon_mrgr:

Почнав да сонувам како сум повраќал грав:pos:
Фак ју сону, пак јадев грав! :гик:

Може лека полека да почне летово :drk::drk::drk:

Драга,

Мислам дека нешто дефинитивно ми се поремети во лаптопов со струјата кога сецна прееска, али мање битно, сонцето излезе од облаците сега колку-толку.
Малиов го примија на подобра и поплатена работа, можев уште по гласот да осетам прееска пред да ми каже, а јас положив еден заебан испит. :X3:
Премило ми е за него, ептен ја сакаше работава, а јас бев 99% сигурна дека ќе ја добие. Абе женска интуиција. :P
Затоа, сега он ќе части. :D

Драга,
Вчера сум си поминала одлично :X3: Бевме на една река со двете кучиња... И ако ги ставиме на страна комарците што ми зуеја и мушичките што ми летаа пред фаца и морав да си дувам ко шишки да имам, се` друго беше прекрасно. Имаше малечки пеперутки :X3: Ама насекаде! Се собираа во купчиња и ако поминеш таму, почнуваа да летаат околу тебе :love: Многу беше магично :love: И кога седнавме да јадеме, си леткаа околу нас и ни застануваа на патики, на раце и слично :D Штета неможев да напраам една асална слика, ама не ми треба слика, ќе си го памтам :D И сакам пак да идеме таму! И двете кучиња пливаа :X3: Уште не се сто проценти опуштени, ама сигурна сум дека еден ден гајле ќе немаат, може и ќе ги учам да сурфаат со мене :LOL:
Компјутеров е машко сто посто. Знаеш она кога ќе му речеш на дечкото дека треба да правите муабет зашто нешто не е ко што треба? И после тоа една недела се` е совршено, и после пак иста песна? Епа, беше побрз нели откако го апдејтирав енд шит, и сеа пак е полжав. Мамата.
П.С. Почнаа крлеживе... Ќе има проверки од глава до пети после секое шетање изгледа (n)

ДК
Кога @Ilumious ќе ми го едитира мислењето во „Анализа на репрезентации - Светско Првенство 2014“ за Германија ќе има општонародно славење
proxy.php

Illumious и искочија други обврски,праќајте на други супермодератори со пристап до пц

и он да е дебел мрсен и на фејсбук по 200 лајка има @dzesika

денеска таква искомплексирана како нив ми закажа испит у 12 по нај жешкото.....:pos:

molimtisecesigotolckam

Последно уредено од модератор:
Што има ново во Пржино?

Го реновираа кошот на мојата младост :D
Поепик кош од оној во Штип... Ако ти летне токата, ја бркаш по удолница под агол од 70 степени :D
DSC01589.JPG DSC01590.JPG

Фобијата на мојата младост...
Којзнае колку ќе проверувам што имам во кревет, пред да си легнам :unsure:
Пред некој ден и еден другар начекал ваква убавица во двор.
Злобна фаца маме и ебам...
DSC01585.JPG DSC01586.JPG DSC01587.JPG

Небото беше фантастично после дождов, дури не дојдоа Американците да не трујат :D
DSC01572.JPG DSC01573.JPG DSC01578.JPG

Најубавата вест на крајот :)
Вардар е Вардар, ама тимот на мојата младост секогаш има место во моето срце :icon_mrgr:
Спобудалевме вчера, тепавме на пенали во баражот со Лепенец. Славија одново е во трета лига :icon_mrgr:
10362833_798886080129341_1378415384650427282_n.jpg

За крај, поздрав од желчево. Си игравме жмурка дур не го фатив убаво. Што ме пуљиш бе, не су еклер <3
DSC01558.JPG

Имам лошо искуство од пишување во вакви теми на други форуми, обично секогаш паѓаа па се надевам дека не ме држи уште малерот.

Туку Кајгана што да правам со оваа моја мрза? Бетар од црногорец станав, сигурно веќе и на столов му здосадив, бел ден не виде од мене, а замисли треба и да учам, греота тој. : ( Е кога сме кај учењето, од оваа пуста мрза на 6ките почнав да се радувам ко на 10ките, језда во животот никогаш не сум ни имала 10ки но кога би имала исто би се радувала. : )
Немам ни грам концентрација ниту па желба да имам.
Толку незаинтересирана сум станала што дури ни страв не ме фаќа за ситуацијава во која се наоѓам.
Некое чаре? Језда не ми е лошо вака ама многу обврски ми се собираат кој ќе ги сработува после. :/

Што се случува?!
Ма,ништо.
Еве.
Само што станав делач на совети за подобар живот.
Штета што повеќето што ги кажав не знам зошто воопшто ги реков.
Не знам како да ги применам советите,а па камоли други.
Да.
Штама.
:notworthy:

п.с:Конечно цреши и кај мене!
38120_girl_claping.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom