Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Се молат некој од членовите на форумов да престанат да ни копираат твитови, не сме фејсбук.

Не е можно бе не е можно едноставно 20 филмови по ред да ги утнувам, како вака бе :mad:

Последниве два саати ги поминав во гледање спотови од Heroin and your veins.
Епик музика.
7964_1187.gif

Драга,

Ми умреа еден куп братучеди, роднини, пријатели. Кој од рак, кој од удар, кој од хероин.
Пред 4 недели земав маче сираче. Се враќам пред саат време дома и ја гледам најгрозната слика евр. Нозете ми се пресекоа.

Стопосто ќе ми се роди дете и ќе умре од sudden infant death syndrome.
После тоа ќе ми се роди друго шо ќе умре на породување заедно со неговото дете.

Се осеќам најлошо на цел свет.
Никогаш не сум сведочел толку болна смрт.

Ах. :)

http://m.youtube.com/results?q=breathe+me+sia&sm=1

Не дека пратим нешто многу,ама песниве на Макфестов са:гомце:.Посебно ко ќе се појави оној Влатко Илиевски,одма ми се ствара чир,слепо црево и остали срања.Ко го гледам него криво и е што не се занимавам со музика.

Trener pusta te u dvanaest se dok njemu punis dzeb!

Драга Кајги
Јас сум да ме грабнеш со едно дрво и 10 удри едно број. Зошто уште се замарам со тој глуп просек на факс? Што ќар ќе имам од просекот во животов?
Свесна сум за тоа, а уште се дробам зошто имам 8 а не 9. wtf? Нормална ли сум јас? :confused:

Драга,веќе ништо не објавувам на фејсбук,само ќе се пуштам да видам што има ново и толку.
Редно време е сите да го отфрлиме фејсбукот.

Драга, искрено да ти кажам тет а тет или како сакаш ти, денес после ова шо го видов (се случи) изгубив апсолутно секаква надеж за просперитет во ова маљо смрдљикаво гомненце наречено дер-жа-ва.

Драга, изгледа и мене ме фати синдромот Шумеча Таблета :)
Вечерва во кафич, застанувам да се поздравам со едно девојче, и нормално застанувам ја бакнувам и ја држам за рака. Правиме муабет едно добри 5-6 секунди, кога гледам раката на девојчето почнува да мрда, тогаш сфатив дека во сета гужва сум ја фатил раката на едно дете што седеше до нас :pos:. Сета среќа па се познавав со детето, инаку кој ќе му објаснуваше зошто сум го фатил за рака, а и кој би ти поверувал на оваа приказна. :D

Драга ма,
Како можат луѓево што го работат ова (види слика)
200-01-078.jpg

Да имаат мирна свест и да идат дома да си спијат спокојно?
Што убаво соседство си имавме, со изобилство на дрвја... Сеа, ништо. Скоро се` израмнија... Таман се помирив со едново место што го срамнија, ги снема на некое време, сеа уште 2 нови места срамнија... Не сум јас некој tree huger ама пак ми изгледа премногу.... :place: И тоа сите здрави прави дрва беа..
А и типов не го сфаќам. Сака брвнари да прави, а ги начукува да си дишат во врат и без дрвја наоколу... Не треба брвнарите да се малку поизолирани, да имаат некоја приватност, да имаат некој планински осет? Може и јас врска немам, а може и он само пари гледа, па тоа му е неговото зеленило :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom