Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Тие што пишуваат спојлери за ГОТ сигурно се оние што секој ден ја потсетувале наставничката за домашната работа. :D

Драга,
Уште нешто да ми падне или да истурам денес бива? Кафето 2 пати го истурив, па да фатам да ја избришам масата, ми се отвори цела ролна... Апчињата на кучето 3 пати ми се лизнаа од раце... Да не фаќам ништо вредно денес :D За секој случај.
Купив нова хранилка за птициве и не ја сакаат :place: Знам дека е многу различна од таа што ја користат сега, ама треба да сфатат лесно. Ај ваљда денес...
Си купив и Алое Вера цвеќе и Venus Flyrap :X3: Едвај чекам да порасне и да јаде инсекти :X3: Значи, најбоље растение што постои е тоа. Односно, сите месојадни растенија :D
Многу гледам филмови изгледа, ама се` си имам некоја слика во глава дека кога ќе порасне ќе биде живо и ќе мрда :icon_lol: Иначе сфатив дека јас уствари не сум добра со растенија зашто сум нестрплива :D Сакам да порасне ОДМА :D Али ваљда нема да го убијам... Имам бааги инсекти да го хранам ако не е способно само :icon_lol:

Кајганче!
Ко на дроги да сум денес. Замаена целата, мрзлива, ми се спие а се наспав, млитава, расеана, мислам секој ќош од мебелот го обележав со малото прсте од ногава:unsure:. Од стариве знам дека кога цело тело ти е во болки најверојатно се разболуваш, али си се смешкам затоа што знам дека ми е од вежбањето, и убаво ми е :cool:.
Ќе збувнам уште едно кафе, ваљда ќе се опраам до вечер.
п.с. уште 3 дена иам за да донесам одлука, фак!

У трето одделение, требаше да научиме да прераскажуваме едно четиво за писмена. Едно дете што седело под јаболкница, арно ама му паднало едно јаболко над глава и му излегла жмучка. :LOL: Идам на писмена, цел среќна - сум го научила четивото. :cool: И наместо жмучка, на крај пишав на глава му излегла жолчка. :pos::pos::pos:Жмучка, џмучка, жмучка, џмучкосана една... :pos:
Лани географија на тест имаше прашање за некој пронајдок во Германија. И ја ни две, ни три - Аушвиц. :vozbud:Па тоа ме асоцираше на Германија, што да праам. :D Професорот ми се изнасмеа: Па барем Аушвиц да беше во Германија... :facepalm:
И еден совет од мене: Никогаш не купувај безжични тастетура и маус. (n) Кабел си е кабел. А една батерија крае ептен тратко. :DМоментално само тастетурата ми работи, кога ќе завршам со неа, ќе ги префлам батериите у маусот. Неам попаметна работа... вежбам гимнастика.
smiley-sport017.gif
Гибај лево - гибај десно - гибај напред - гибај назад - мајсторе за Гибаницииии. :свиркам:
И дај бе Кајги, остај ме на раат да си ги изедам црешиве. Не знам колку дршки и семки по грешка испопикав у уста.:pos:
Испомешав и баби и жаби. Нема врска, само нека прска. :icon_mrgr: Јооооо.:ROFLMAO:

Да му го имав рајатот на некои од тука, ама умот да му го немав............Нека помини срањево колоквиумско уште утре, и летово конечно че читам то шо сакам, да се помочам и во закони и во крастајци......

Драга К,

Добар одмор некаде далеку, далеку или пак парите да одат за Кола? Дилема, дилема, да ти го тит мојот хороскопски знак ВАГА :confused: Цел живот во дилема...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom