Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.619
Кога човек ќе се опкружи со убави луѓе, со луѓе кои го инспираат да биде подобар и да се труди повеќе, сфаќа дека оние лошите се небитни. #МоиМалиБогови
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес кафето ми имаше вкус на глупости, водата дури не ми беше убава, а јадењето (well, уште сум гладен). Преживеав повеќе од пола ден со 4 цигари ама глеам сеа на кутијава црно и се пишува.

)))
Ебате глупердата што се нервира за спортска. Исто и за факултетот. За малце поени а? Па од недоволно учење и од заебавање е, не е до среќата. Ете среќата си ја видов денес, ја имам во изобилство и апсолутно не ми недостасува. Ич не зажалив што не отидов у Хавана, таму можам и следната недела да идам, али вакви собири со фамилијата се од непроценливо значење. Се надевам во периодов што следи, таму до септември негде дека ќе си ги средам работите и се ќе си дојде на свое место. I believe in my self 

. Мислам дека e едно од малкуте ако не и единственото маало во Скопје каде што останало зеленило читај дрвја, здрави и прави кои сега непотребно се рушат и се сечат! Проклет да е оној кој дал ваква наредба а неговите деца/потомци д од детски живот да не видат! 
Вчера легнав во 5 и 15, лифчиња правев нешто формули пишував, се чуствувам ко посрана кола од птица. Во меѓувреме и сум заплеткан во гомна како климентина во пајажина бидејќи денес морам да поправам 2 оценки и да одам во школо, и покрај тоа што сум ослободен, бидејќи господичните до денес се во школото, а јас појма немам бидејќи учев математика, логично нели...
П.С. Златно основно немаше ни екстерно ни бакрачи, годината ни завршуваше крај на мај и сега не доаѓавме во школо, а ако веќе одевме се прскавме или се бањавме