Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
^ И ова го гледам напишано минимум 2 пати годишно за рандом месеци.

Ако напишеш дека ова го имаш напишано минимум 2 пати годишно за рандом месеци ќе бидеш посетен од dragonsky на среќата во твојот сон. Кога ќе се разбудиш ќе се чувствуваш како да си спиел. Работи 100% проверено.

^ Нормално, кога ваков "феномен" се случува секоја година. Големо чудо.

Поголема глупост, здравје...

Времево е штрумфастично, а и крца колков десен три дена треба да намалам со вежбањево нема време да одмори телово затоа крца :icon_lol:.

Ќе си легнам сега, се вари чај за комбухата сабајле нова култура треба да се смени и сакам пчели да си зачувам на расадник викам десет, одма ме пресекоа не десет туку три да сме купеле да не сум се премислел, инаку поим немам што треба во врска со нив ама имам волја голема...

Time to relax and pray...

Драга моја,

После долго размислување, консултации, муабети со ојлевци дојлевци, пребирања, решено е. Спремив новчаникот, утре рано изутрина ќе уплатам курс по Норвешки јазик. Па со Господ напред, се надевам ќе ми успее да емигрирам натаму и да работам по струката.

Гледам Dual Survival овој момаков со плетенкава индијанец ли што ли е, не е ни битно, бос гази у снег гајле нема. Ја вчера уцапав у купатило со чорапи на мокро еве цел ден кивам у пм.

СВе е можно во нашата прекрасна земја...

Кога ќе те остави веспата на сред автопат, на полноќ, пред државен празник, џандари те зјапаат и ти викаат не може да ја оставиш тука, и сите што имаат комбе одрднаш се недостапни...

Драга, како иде работава вечер ќе спијам на автопат...со шефот имојата веспа :(

Znaci od luge sto se kloniraat derman se nema...aman veke:(((

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom