Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Здрацо,

многу сакам мачки ама многу ги мразам оние копилиња скитнички крффта да им ја ебам. Четирите мали мачиња ми ги изеле. :mad: Како би малтретирал некое копиле само да го фатам!!!! :mad:

Но, но пред 10тина минути искачам нешто до надвор и оп глеам на тераса ново црно-бело мачорче. :D
Може брат ми го донел а може и самото си дошло.
Како и да е welcome to the family. Утре треба некое уникатно име да му смислам. Последните 3 мачки што ги чував носеа имиња од типот на Тони, Бенфика и Риби. :icon_mrgr:

Иам некои имиња на тапет, Синиша (Сики), Мице, Ице, Јонче, Порто, Толдо, Лаки, Изет (Изи), Џиџи, Кире, Саво. :pos:
чхао.

Здрацо,

На еден мој другар кучката (волчјак) му се викаше Боби. :cool:

Иначе, падна името на мачето, кумот @DaniBMW го предложи Шалке 04 и предлогот веднаш беше прифатен и усвоен од страна на мене. :D

позз
чхао.

Еј драга од битни вести од минатава недела @Red John ќе ми е кум на свадбата...
@bebush нема да иде ем од причина шо ми се налути, ем поради тоа шо има трауми од детсвото од невестата...

Sotie vreme, allo. Juni mesec.
Zdravooo juni za 10 dena zavrauvane so skolo. Fala.
Pozzkis.

Поштована публикоме, ај да чуеме што има кајганава да каже во нејзина одбрана!
Кајгано ќе признаеш или да продолжам со други слики?
10269351_477819719018059_54888187417590458_n.jpg

Драга кајгана,

Се си мислев оти кога си невработен она шо треба да ти биде цел е да се вработиш, пошто се шо е различно од нула е подобро од нула, а не да мудруваш оти била мала платата. Е тек кога ќе бидеш повеќе квалификуван, ќе имаш и супер плата.

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom