Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес решив да и отидам на другарката на роденден. И се јавувам пред пола час а таа се уште спие . :pos: Е каков живот тера таа.. Се прашувам колку испила минатата вечер затоа што едвај збореше.
И мене ми се спие, не велам не.. Ваков мрзелив ден е погоден да го поминеш во постела со филмски маратон и некои грицки.
Драга, се надевам дека сум близу до решавање на проблемот. Се надевам дека ке успеам.
Ми се оди некаде на море, и да донесам куп школки и разни камења во секакви форми. Мене тоа ми е прекрасно..

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Драга,

И се јавувам на една професорка и од култура и викам : ,,Извинете што ви пречам.,,
И она знаеш ли што ми вика?
,,Уживај срце моментално гледам на микроскоп и оооооппп леле гледам канида меѓу другиве клетки,,
Wtf... :facepalm:

Кајги ма сум имала прекрасен викенд :P ,полн со прекрасни моменти, доживувања коишто ќе ги памтам цел живот, забави по два поводи со прекрасни луѓе околу мене и некои нови фаци коишто одлично се покажаа :P немам зборови за двете прекрасни вечери или накратко кажано
забава+вино+добра музика+ дружење+нови познанства = ЗАБАВА ДО БЕСВЕСТ:D

Она кога ќе ти кажат: Ти сама не си дозволуваш нешто добро да ти влезе во животот. Она болно чувство, бидејќи знаеш дека е искрено до срж и вистинито. И поразително максимално.

Д.К.
Досадно ми е, ме печат очите, ми се спие, ме боли зглобот од раката, од 7 сум буден поради воспаление на крајници, утре полагам, уште пола материјал имам за учење, немам волја за денов, све ми е сјебано. Единствено бананата ја изедов со мерак (мада кога размислам подобро и тоа не е на арно).

Сето кога ке ми се собере, ми доаѓа да го сменам името на wi-fi-то во HAARP и да се возам со лифтот горе-доле слушајќи ги коментарите на комшииве.

Одјава.

- Брат види ја ваа дебелава, шо влага у кафичот, ќе не изеде сите.
- Абе таа ми е сестра, мајмун!
- Уф добро е, тогаш барем нас нема.

Тинтрење на сите сетила:

Дρага,

Почнав да си додавам плус поени на издρжливоста на мојот желудниκ, воедно и сρце. Си ја гледам Spartacus (пρилично потценета сеρија од досега виденото) κаде у велиκо се сечат гρκлани или паκ цели глави, и тоа си е доκρај фино пρиκажано. Мислев деκа на тие делови ќе замижувам, али неее, не ми смета, напρотив, си јадам κолачи додеκа κρвта пρсκа низ еκρан.
Не знам само мојата потсвест κолκу е во добρа состојба моментално.

драга, после долго време најдов време да гледам мото ГП. и да си ибе векот, ....... ме воодушеви, се осетив ко да имам повторно 19г. нагиб од 64 степени :tapp: да ти ибам мрднатите. со рамо до земја.

Едно пораче до маркетиве...
Ако више аутоматски не ти се отвора вратата, па пиши со поголеми букви: Влечи, мавај, туркај, тегни, буткај, рогај, демолирај, фарбај.
А не овака... Ај па барем не сум единствена у таа работа. Right? :D

Ај, чао.
tumblr_mfhss4la5x1qmmqpso1_500.gif
Сеа Кајги, само едно смајли сум ти пишала. Глеаш?
Пих, што ми е шубе вака...

Драга, ете и недела си пројде, онака и мај си пројде, јуни дојде, и он ќе пројде ма јули ќе дојде.

Утре полагам екстерно, книга неам допрено, што ме боли, не сум од вмро да учам.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom