Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес решив да и отидам на другарката на роденден. И се јавувам пред пола час а таа се уште спие . :pos: Е каков живот тера таа.. Се прашувам колку испила минатата вечер затоа што едвај збореше.
И мене ми се спие, не велам не.. Ваков мрзелив ден е погоден да го поминеш во постела со филмски маратон и некои грицки.
Драга, се надевам дека сум близу до решавање на проблемот. Се надевам дека ке успеам.
Ми се оди некаде на море, и да донесам куп школки и разни камења во секакви форми. Мене тоа ми е прекрасно..

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Драга,

И се јавувам на една професорка и од култура и викам : ,,Извинете што ви пречам.,,
И она знаеш ли што ми вика?
,,Уживај срце моментално гледам на микроскоп и оооооппп леле гледам канида меѓу другиве клетки,,
Wtf... :facepalm:

Кајги ма сум имала прекрасен викенд :P ,полн со прекрасни моменти, доживувања коишто ќе ги памтам цел живот, забави по два поводи со прекрасни луѓе околу мене и некои нови фаци коишто одлично се покажаа :P немам зборови за двете прекрасни вечери или накратко кажано
забава+вино+добра музика+ дружење+нови познанства = ЗАБАВА ДО БЕСВЕСТ:D

Она кога ќе ти кажат: Ти сама не си дозволуваш нешто добро да ти влезе во животот. Она болно чувство, бидејќи знаеш дека е искрено до срж и вистинито. И поразително максимално.

Д.К.
Досадно ми е, ме печат очите, ми се спие, ме боли зглобот од раката, од 7 сум буден поради воспаление на крајници, утре полагам, уште пола материјал имам за учење, немам волја за денов, све ми е сјебано. Единствено бананата ја изедов со мерак (мада кога размислам подобро и тоа не е на арно).

Сето кога ке ми се собере, ми доаѓа да го сменам името на wi-fi-то во HAARP и да се возам со лифтот горе-доле слушајќи ги коментарите на комшииве.

Одјава.

- Брат види ја ваа дебелава, шо влага у кафичот, ќе не изеде сите.
- Абе таа ми е сестра, мајмун!
- Уф добро е, тогаш барем нас нема.

Тинтрење на сите сетила:

Дρага,

Почнав да си додавам плус поени на издρжливоста на мојот желудниκ, воедно и сρце. Си ја гледам Spartacus (пρилично потценета сеρија од досега виденото) κаде у велиκо се сечат гρκлани или паκ цели глави, и тоа си е доκρај фино пρиκажано. Мислев деκа на тие делови ќе замижувам, али неее, не ми смета, напρотив, си јадам κолачи додеκа κρвта пρсκа низ еκρан.
Не знам само мојата потсвест κолκу е во добρа состојба моментално.

драга, после долго време најдов време да гледам мото ГП. и да си ибе векот, ....... ме воодушеви, се осетив ко да имам повторно 19г. нагиб од 64 степени :tapp: да ти ибам мрднатите. со рамо до земја.

Едно пораче до маркетиве...
Ако више аутоматски не ти се отвора вратата, па пиши со поголеми букви: Влечи, мавај, туркај, тегни, буткај, рогај, демолирај, фарбај.
А не овака... Ај па барем не сум единствена у таа работа. Right? :D

Ај, чао.
tumblr_mfhss4la5x1qmmqpso1_500.gif
Сеа Кајги, само едно смајли сум ти пишала. Глеаш?
Пих, што ми е шубе вака...

Драга, ете и недела си пројде, онака и мај си пројде, јуни дојде, и он ќе пројде ма јули ќе дојде.

Утре полагам екстерно, книга неам допрено, што ме боли, не сум од вмро да учам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom