Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
DK,
Stanav sabajle go gledam sonceto posle tolku godini. Prekrasno izgledase. Ama na GTA nekako poubaa grafika ima :/

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Драга, ЈБТ гимназијата успеа да се поплави 4-5 месеца откако завршија со реновирање :pos: Па ја додека бев средно си имаше водопади внатре по ходниците при константен дожд од ден, два. Џабе доаѓаше Коце да се слика, тие се тие вмровски приоритетни реновирања од нанадвор кон навнатре место обратно. И причината е јака зашо се поплавиле училниците, олуците не издржале :pos: ќе експлодирам од смеење некој ден во државава.

Бразилски чил аут песни и одма е друго, го осеќам летото. :cool:
Се разбудив уште пред 10. Ејј јас, вечно ненаспиената се разбудив без аларм. Чуда се случуваат. :D
Ај некој нека донира вакво нешто. Ќе ми одговара со бразилскиве песни во позадина, не за друго. :pipi:

10367679_10152383274126293_3023676753347491849_n.jpg

Дк, сакам да споделам едно клипче што го гледав кај Јанко у емисија. Don`t hate me :D

Драга,
Нешто ме каснало додека спиев :cautious: Ме чеша, ама не е комарец зашто е поголем оток :cautious: Сакам да знам што е, и да го убијам! :cool: Мразам кога има било што во куќава што може да ме касне, ама уште повеќе мразам кога незнам што е :D Сакам да живеам во куќа која ќе биде херметички затворена и ништо нема да може да влезе од надвор, бар не по пат на мали ситни дупчиња што никој не знае каде се наоѓаат. Знам дека со кучиња малку е тешко, зашто они може да внесат некои инсекти, дури и ние можеме да внесеме нешто без да знаеме. Ама сепак, тоа мала шанса. И да влезат, ќе ги најдам кога тогаш :sneaky:
Купив карти за Maleficent :love: Прв пат ќе идам на „премиера“ :P Обично не сакам гужви и турканици и да идам кога СИТЕ сакаат да идат и сл. Ама, мерак ми е :P Сакам да ја видам Анџелина. Нема да прави уште многу филмови, па да искористам дур можам. А и не сме биле во кино одамна :D
Ми доаѓа роденден. Не сум ко оние луѓе да викам дека нејќам да остарам или слично. Ама стварно не се осеќам за 24 :вонзем: Чудно ми е. А од друга страна, се осеќам позрело од некои дури и постари од мене... Стварно сакав да сум дома за овој роденден. Ама сигурна сум дека и тука ќе си поминам супер :D Сигурно ќе се случува нешто незаборавно :D Можеби ќе ми се исполни желбата од лани и ќе идам на Зорбинг :vozbud:

Кога имаш за учење, пушти музика до даска и прај концерти. (y)

Вива Марија, вива Викторија, Афродитааа. Вива ла Дива, вива Викторија, Клеопатрааа. :свиркам:
Како је доброоо, видјети те опет. Ставити рукеее, на твоја рамена. :ROFLMAO:
Слика од весникот да исечеш и да ја урамиш и немој да заборавиш вечерва да ме сонуваш! :vozbud:
Е ел енгуста ла гасолинааа (да ме мас гасолинаа). Комо ле енканта ла гасолинааа (да ме мас гасолинаа). :pos:
Всјака ноч за тебе плаках, ти не знаеш како те чаках. Исках да варна дните, но жарко губја те бавно, малко по малкооо. :icon_lol:
Хеј, малката! С теб че правја свалката. Ти ли, ти ли, с с мустак като котараак? :LOL:
Идемо на Марс, идемо на Марс. :вонзем:

Ај боље да не продужувам... :noze:

Шумеќо мори, да пукниш ме насмеа :)
Денес ми дадоа совет:
Бобанче, ко ќе се жениш гледај бабата да не ти ја порача "Играј коњу играј" ко што ми направија мене.
И да, песнава е класика...

DK pred 15 min mi pukna cevkata za voda vo podrum. HAARP se 100% da gi tuzam? Cel podrum poplava e.

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Здрацо,

shumecha.tableta > devojcence. :cool:

btw, мачката ми се омачи пак, 4 мачорчиња. :love:

чхао.

едит: dzesika uber alles.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom