Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
^omg zenet bil i thought hes like 23 :-D
@wot eva

Denes made new friends, sabajle treba da stanam da pustam masina da peram farmerkite, dobra sum so ucenjevo ali moze i bolje. :-D
Aj cao :-D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Драга,
дете може да стане педер у хомосексуалца заедница колку шо посвоеноте црнчиња на Анжелина и Бред можат да станат белци.

Драга Петрафиљка ми го зедоја здравјето,
Поднастинат сум малце поче (десет тона:D) имам и шлајм, али зато сега имам пљунка невероватна а ми се чинит ак пљуна ќе го дупна асфалтон. Вајд Оригано Солушн прскај в грло и уш едно имам за в нос, за шлајнов имам една книга 1111 (Голем семеен советник за здравје) ќе најдам некое решение саде дан ми излезит некоја биљка да требит сега во ниедно време од Асанџура горе да ја берам.

Кајги,
Преку тасета веќе од Кончита!!! Фали уште да отворам фрижидер и таму некаде меѓу јајцата да најдам слика од брадатиот.

Драга, спаѓам во "цврстите" машки, и никогаш не покажувам емоции (освен кога игра Ливерпул :) ), ама мразам разделби. Денеска се "збогував" со двајца другари, одат USA, не дека ќе покажам емоции некогаш, ама мразам, стварно.

Кајг, кога во два дена единственото нешто што ќе успееш да го поправиш е казанче за вода. Oh well, не тргнало нешто.
И заврна надвор, фино онака. Знам дека пред некој ден имав инспирација за еден долг километражен пост ама, ете, поминало.

It leave never would you, you show could I if...

И то, ајт.

Draga Kaygana,

Communication breakdown.

Ми вика мајмун. Кога сум фин е гејм оф тронс референца, дрого и калиси, мај старс, мај мун.

Кога сакам анал сум мајмун.

A jaс, ниту од Прилеп сум. Ниту од Есос.

ДК, веќе еден месец откако загубив две важни личности во мојот живот. Велат човекот понекогаш е појак и од камен, во овие тешки моменти го сватив и тоа. Се чудам и самиот на себе, како успевам да бидам толку силен, како ова го пребродувам. Мајка ми секогаш ми велеше од судбината не се бега, јас секогаш ќе бидам горд на неа што ме направи ваква цврста личност.

Речиси и да не сум свртен дома последно време, се трудам да бидам што повеќе со другари, со најблиски, така најдобро го пребродувам се ова. Велат дека лошото доаѓа за еден миг, а дека доброто доаѓа полека со тек на времето, затоа и се надевам дека во иднина ќе има што повеќе среќни моменти.

Фала ти што ме ислуша. :)

Драга,
Мајка ми е терминатор, работи на терминал. :cool:
Набив километража денес. Пешки од Тафталиџе до Аеродром, па од таму до Кисела Вода, па пак до Тафталиџе. И сите детски бутици ги прошетав и пак ништо не избрав. Затоа луѓето не сакаат да ме дружат кога купувам поклони. Може да биде заморно, во најмала рака. Си склопувам сега во глава комбинации од се што ми се допадна денес и утре правам втора тура низ градов.
Две години ќе полни душичката. Како вчера да беше кога се роди. И за овие две години ме има изнасмеано повеќе од било која друга особа што ја познавам. Едноставно ми го разубавува животот.

П.С: Темава полна со постови за ГоТ :vozbud:

Драга

А кога врне тешко ми е на душава, паѓам во некоја глупа депресија, тапа ми е, се осекам осамено

Фак, нека помине побрзо и денов и времево нека иде у к*рац.
Благодарам:pipi:

Забаваат овие од Најубави желби 90 грама чоколадото, земи си од Пионер истото е со лешници :icon_lol:. А и мајка ми ми пишува моментално на чат од фејсбук, јас не знам кој и отвори профил цел месец и објаснувавме најави се одјави се и тие работи со ред :icon_lol:.

Добро де со кој памет си легнуваш во 3, за да утре мораш да станеш во 7.
Па уште и очекуваш да си свеж у памет....

Глуп!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom