Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо не ми е јасно шо се случува.Хаос.

ДК

Денес 300 и кусур работници не донесоа леб за своите семејства.
Не оти не беа вредни, напротив. Едноставно суровоста на животот си поигра со нивните судбини.
Ако денес на одење или враќање на работа ви пречеле пензионерите во автобусот, сте накиснале на дождот или можеби расипаниот маус ви ги кинел нервите, замислете се за момент, вие сепак сте ги израдувале најблиските на враќање дома. А не секој ја има таа среќа.

Нека почиваат во мир рударите кои повеќе нема да го видат светлото на денот.

Здраво,

да сум некој фактор во светов, би донел закон на секое новороденче да му се стави чип у тоа главата за кога ќе порасне да знае:

КОЈ - еднина!
КОИ - множина!

У скроз друга соба сум, ама го слушам телевизорот.
Аман мори Фатмаџул, ТРУДНА СИ, трудна! Немаш труење од храна.
ТРУДНА СИ! Аман више, ееее.

Ги научив више и симптомите. Ако паѓаш, бремена си. Немаш ни булимија ни тие таквите болести никакви...
Ако паѓате, трудни сте и готово!

Не гледам ни една серија, ама сите ги знам.
Па како и нема, кога слушам репризи и од сабајле и за викенд... :sleep:

одам во подрум,си пуштам стариот искра грамафон да врти и да пуцкетаат тоа плочите со фина музика од Индехи,Корни,Про Арте
се враќам кога ќе завршат овие турки серии,секојдневна е моја рутинска вечерна разонода.

У спомен на колегиците од форумов од погоре ,ах тие Турци .... :)

Ееееееееееј..некој спомна Шехерезада, о да тогаш беа празни улиците,како да беше финале на светско ...
и баш тогаш ние сите дома зјапаме во Ранду а тоа доле ми го испразнива арамии подрумот,Арам да им е.

Вртам телевизорот и глеам на Сител нешто најавуваат "Не ја пропуштајте последната епизода од таа и таа турска серија" и знаеш радосен, нема веќе тортура, ги збуцнуам дома за крајов и ми ја праат "Не ја следиме таа серија".

Многу ми се смешни овие колегите програмери што во монитор зјапаат до 5 сабајле, па одат на работа во 9 часот. Па и кога ќе видам во 2 часот ми пишале на вибер прати ми тоа и тоа.
После плачат зошто не сум им вратил, дали сум бил занесен во некоја програма. o_O Они не знаат дека јас тогаш сум во седмиот сон и топ не може да ме разбуди. :ROFLMAO:
Цел ден муабетот им е само за ИТ, овие имаат ли нормален живот? Разбирам да си посветен за време на работата ама пак и надовр од работното време. Гледаат да купат најнова технологија и игра наместо да одат да прошетаат некаде.

Драга,
Дефинитивно најромантичен дечко имам.
Ми вика прееска: „Сакам да те гушнам мноооогу силно.“ (И ја нормално ваква: :love:). И по 2-3 секунди додава: „Ама страв ми е да не прднеш :sneaky:“. :pos:
Уште се смеам како ненормална.

Драга, од кога возачите на ЈСП станаа и контролори, па да ме прашуваат дали имам карта?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom