Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј,

Ради овие баерн куртониве сите заборавија дека џерард нема титула да освои никад.:mad::pos:

Си се смеам на мои стари потези на форумов, пример ова:

ny9qXN1.png

Тие што ме знаат, сфаќаат...

Дк :noze::rolleyes:

Една недела, недостасуваше но сепак тоа е
втора недела започнуваме и се надевам овој пат уште почесто
како што е дождов упорен ,барем како тишина со затишје

Новава Мозила 29 е :drk: само се надевам дека нема да избаксузирам и да имам мемори лик од 2 гб :X3:

Денес две одлични вести, после претходниве напнати денови ми требаше ова.
Цел месец во Охрид во шпиц на сезона, се' платено, со 4 свирки неделно. Not bad, not bad at all. :cool:
И го добивме најдобриот ден во летно Хавана. :cool:

Можеби за многумина клише муабет, ама кога го гледаш животот од една поинаква страна, полесно е и поубав изгледа. :)
Епа :party:

Драга,
Убаво ми е кога денот ми е исполнет, ама мразам кога ќе ми сменат план во последен момент. Нема нешто полошо од она кога мислиш дека ќе одмараш дента и дознаваш дека уствари ЦЕЛ ДЕН треба да работиш. Бар знам дека уште утре и готовооооо. Уште да не требаше да станам рано, боље ќе беше :(
Иначе цел ден сум на кафе и еден Subway (и сникерс еден :D). Најбоље диета ти е уствари да имаш толку работа што немаш време да јадеш.
Уморна сум. Ама убаво уморна. Онака задоволно уморна.

Кеј,
Денес сум расположена за излегување низ град и за пиење. Одамна се немам зачашкано со некој, па да паднат секакви муабети на маса. Ваљда ќе си најдам друштво до вечер за конзумирање на алкохол и онака утре нема да пикникувам никаде, пошто 99 посто ќе врне. Уште да најдам место каде што чашка ракија не е 60+ денари и таман ќе биде. А бе се оставив од пари за ракија по Скопјево, криво ми е дури.
Туку имам уште една дума. После 12/1 по полноќ, кај ќе ја дотрошувам ракијата од мене? Што работе, што е отворено вечер, до кај 3-4 саат сабајле?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom