Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги, дожд помешан со сонце, Joey, Family Guy и The Devil's advocate на менито.
Влегува татко ми во мојата соба и вика: Шо е бе ова, сето расфрлано? И избричи се.
Му велам: Не е расфрлано, туку планирам да трчам 100 метри со пречки. А бричењето ќе почека, сакам да бидам ко баткава на аватар :)
Трет ден од одморот, работата не ми недостасува :)
А да....
Nasa je buducnost mrtva , jer je mrtva omladina koja je nosila - Erich Maria Remark

Воа асистентчињава кои уфилмани човечиња се страшно,мислат дека на татко им е факултетот...лелелле:mad::mad:Му викаат ќе ти го донесам на усб за пола саат ќе стасам на време додека се консултациите, не колега не може,ја тебе ли ќе те чекам.Му викам ами консултациите траат од 2 до 4,он ми вика ти ли ќе ми кажуваш кога да седам на факултет?:tapp::tapp:.ЗАКОНОТ ТЕ ОБВРЗУВА БЕ ПРОФЕСОРЧЕ! Ка та стро фа:гомце::гомце::гомце:

Палењето скара во природа ќе се казнува со 200 евра... ХА ХА
Оди запали скара на времево да те видам.

Требало натпревар да направат "И ти си Сунѓерот Боб!"
Кој успее да запали скара, 200 евра награда.

Драга цел ден разнесувам и зимам деца од градинка и си играм со нив. Колата ми е пуна со играчки цуцли и барбики. Уште мајката да ја убедам сексуално да ме искористува и ќе добијам инстант фамилија. :pos: Али срцка е бе. :pipi:

Zdravo :-D

pak pocnav da spijam od 5 do 5. Ne e ubavo a? Jebi ga. Nadvor sonce gree po malce. Ama oblacno e i moze da vrne. Logicno. Pijam kafe so mleko. Ili mleko so kafe kao sakas. Ke idam na trening uste malce. Da se istrcam kao konj. Posle ke gleam fudbal. Utre nema da slavam prvi maj. I taka. heheheh

Aj cao :-D

Aj, каква ситуација само за фејспалм. Се упознавам со цимерка на една колешка со кратка коса и на неа ништо женствено, а оваа не ми кажа дека е со цимерка и си викам ај aко ништо друго ќе си праам муабет со братов за ЛШ. :D

Коа ми подаде рака и ми рече ја сум Александра. :D :D :D :D :D :D Замисли да не ми се претставеше и еден од првите муабети да ми беше, брат ми фали човек за утре за фудбал. Какви маки. :D

In a need of new eyes probably.

Imase denes interesna debata za homoseksualnosta.. mi se zasviguva faxot, treba da dopolozam od godinava valda..
mada falese let 3 vo negativniot tim :D

ziv sum inace, puna nedela.. all is well. Almost literally. :)

jBCwTTw.jpg

e65.gif

п.с. Не знам зошто @wot уште ме носи на аватар. :unsure:

ДК

Јеееееејјјјјјј супер е Мозила со последнава верзија .... нема краш,супер брз и ти и'bam стариот проблем со Флеш е одамна стар проблем од сега .... Јеееејјјјј .... :love:

Изгледа сета клетва се тргна одкако си отиде претседникот Цео на Мозила после скандалот .... од тогаш .... се е Јеееејјј :LOL:

firefox-ceo.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom