Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
не ми ја чепкајте девојченце кул е. :) беда се друг вид замаранти по пораки на кои им фали еден кубик дрва во главата, али ќе им дое крајот и на нив.

Драга Кајгана... ми се пријаде кајгана. И ти сега бељи ми правиш.
А дома имам само варени. Како да ги смучкам? :icon_lol:

Шала на страна, одвај чекам оваа анестезијава од забот да ми се тргне.
Не можам да си ја контролирам устата, шушкам. Тие ќ, ѓ, ч, џ, ш - тешко ми идат.
Си го испогризав јазикот. :pos:

Па морале да се наплатуваат ќесите во продавница.
Додека кажав ќесе... Се' кажав, само не ќесе.
Кнеифхесе ако мозхдуее. :facepalm:

Последно уредено:
1011084_661047927306599_2102216650_n.jpg

Драга,

Јас веќе не мијам садови. Еве, јас лично ќе одам да се прекрстам во Параскева (и така лична и пасош треба да менувам во брзо време, па зашто не и се друго нели) ако фатам една чинија да измијам јас, ако не земе некој друг претходно да го направи тоа. Ќе оставам се тоа да гние, да се усмрди се, да фати црви и бубашваби ако сака. Е така.
Друго, ни ѓубре веќе нема да фрлам, додека некому истото не му текне.
Колку можам да бидам индиферентна и инат, тоа некој го нема очито запознато досега. Ако, за се има првпат.

Дај нека се опрај времево пред да заборавам рекетот од која страна се држеше и да станам дрво ко @Hurin

ДК

Smell the other holes ....

Коефициент беше 1.15
ми отидоа парите
ти одма, чекај може ќе улета нешто у 90 минута
али ете, во последен момент 91
ми отидоа парите

крај еј не можам
како бе јас немав приметено толку
за ладење е ок ама ако сакаш да го сфатиш
10 километра пот како да си трчалa
мртов озбиленo
ако беше нека беше
судба нема став во овие прашања ....
ми отидоа парите ....

Ваљда кралицата за зубарите че ми донесе парички под перницата ,
па еден ден и газда Мично ќе станам де .... зш да не и Заев со средна класа на милионер ....

Последно уредено:
драа (i miss parvati..)

Почнав да шмркам. И кашлам и кивам, ама шмркањето е најизразено. Мајка ми мисли дека е од демек дрогашката музика шо ја слушам. Шалам се, читам некој грчки вирус владее, па кај и да е ќе банкротира. Не му се боам.. :noze:

Сите што планираат да купат жена од Пустец, нека почекаат на 27 април партијата организира изложба во центар на Скопје. :ROFLMAO:
Крај!! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom