Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја гледам сестра ми и се сеќавам јас кога имав 13 години. Детево преку ноќ се извиши, ликот и се смени, носи поголем број патики од мене.. незнам шо да кажам, тек бубачките шо ќе и ја фаќаат главата допрва, не сакам да сум на нејзино место. За една лекција по историја се нервира, глупи работи ја мачат. Смешна ми е, а нејзе не и е смешно, шо знаеш ти ми вика, ти не ни памтиш кога си била колку мене.
Седи ма таму, јас коа бев колку тебе бев метро и пеесе, сеа сум метро и пеес пет..

Eден од оние денови кога не ти се прави ништо. Чувствуваш некоја замелушеност и се движиш наваму-натаму без некоја посебна причина. Не размислуваш ништо, не планираш ништо, малку зборуваш, малку објаснуваш, чекаш некоја чудесија да се случи, а ни самиот не знаеш каква. Битно чекаш нешто......или си мисиш дека чекаш, се додека не дојде моментот кога ќе ти се присака самиот да ги смениш работите кои се во твој домен. Дотогаш музиката на слушалки и чаламиСЕ.

Мали кафански мудрости vol.16

„Што трезен мисли, пијан говори.“

Значи ја ко ќе се нашљокам толку многу шо јазикот ќе ми се врзи во „гјхфцдгтјклфгатхјдхгајајдфгфсасдгхјак” се е тоа вистина луѓе мои... Горка вистина.

P.S @Agda Beata

Драга,
Сакам да ти пишам толку многу... Ама од друга страна... Зашто?
Тапа ми е, преку глава ми е од се`....
Еве ти една песна.

d
10294392_783861444960501_722537375854379694_n.jpg

cerveno belo cerveno belo :icon_lol: toa ne sum go pravel samovolno da bide jasno.....

123.jpg

deneska vaka @Medea

nesto perverzii mi bude vakva kombinacija a i se ezam.....

Драга размислувам да украдам една мантија и да застанам на влезот во црква и да ги враќам сите што се со алкохол и непристојно облечени.
Ете ради нив идам во 23.30 у црква,вртам кругови , го слушам законот и после на бурек :D

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Драга...

... интересна работа заклучив денеска, една од тие што требало порано.

Сите се праат атеисти, анти-христијански двигатели, независни, се цепаат пред сите, али затоа на Велигден ко попчиња си се седнати дома цел викенд и не мрдаат нигде да не им зборат од дома.

Драга,
Кога читам дел од имињата во темава не можам да не си помислам дека Стакато Мамба всушност и не е така лошо име.
Луѓе, некој цел живот ќе треба да носи ваш хир :unsure:

Последно уредено:
Picture 1438.jpg Picture 1439.jpg Picture 1441.jpg Другар,поздрав од најубавата градска црква во градов,
бев пред малку да ја посетам,(во мое старо маало) а беше велика сабота,неколку часа пред Велигден,но веднаш одам сега
во најубавата селска црква (во мое ново маало) кој бил знае, Св.Петар и Павле. ( повелете утре има голем црковен собор)

Многу е досадно вечерва драга. Шетам по политички определените портали во македонија и читам новости од сега и порано, не дека секогаш го правам тоа, но навистина многу ми е досадно. Ај, 2 саати разгледувам веќе, ќе идам да легнам со слушалките на уши, 100че волумен и радиохеад секако. Ајт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom