Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Да си тука сигурно ќе беше среќен што сум исти идиот како тебе. Хедонист без усул, а често со трајно лоши последици по себе.
Но, тоа значи дека и по 13 години се уште сум ти лута, зошто требаше да видиш каков човек станав.

Људи, вратијa се @Acid и донио 'сину крв'
m0352.gif

Каjги првпат ти пишувам си реков првиот пат кога ке ти пишам ке биде за убаво..ама морам да ти се пожалам..ништо не може поштено да се организира во државава...едно турнирче посрано во кошарка го местат бе..педерски правила се измислуваат...аxx се издишав ептен... :(

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Draga..

1. Play 2. Listen 3. Show your appreciation

1. Isklucivo na slusalki 2. Golem ekran (HD 1080P)

Enjoy. :)

Последно уредено:
Драга,
Мислам по втор пат дека ти ја праќам песнава. Она кога прв пат ја слушаш и немаш никакво очекување.. и одеднаш на 1:05 подзинуваш, и од пола те смирува.. за некаде околу 3:50 тотално да те фрли на земја... И вечно ќе ја слушаш. Толку прост текст, а толку емоции во него... Совршено. Луѓево заслужуваат поголема промоција!

Драги

Bragende или complainde? Ајде, празник е, без поплаки и кукања.

Easter Cleaning Rampage. Да знаж како сум го зачистуел денез б'ре ... абе љепот! Каков па бакљаф сум го направил па ...

In other news:

Се вратив на пишување, иде sehr gut. Дење, ноќе, растурам. Користам и едно софтверче да ми спореди вокабулар со просечниот новелист танму негде. Замисли, водам во 3:2 во користење на ретки зборови (на англиски).

Земав и 3Д дизајн-мајн нешто основи сам да учам (веќе киснат во PC долго време непипнати, нема смисла). Иде океј на тоа поле, не толку колку што очекував, но се тера. Сега за сега? Zbrush over 3DS Max, any day.

Back to the drawing table too, literally. Не ми иде со дигиталново премногу, ама ми годи што не сум бил толку за'рѓан на традиционална основа колку што сум мислел. Но дигиталново се подобруе. Ќе земам таблета со екран да ја замени оваа. Координацијата очи-раце најмногу ми пречи.

And Joffrey is dead
.
Can life get any better?

Драга, како шо можат да ги прифаќаат сите работи од Американскиве филмови и да се прават многу ''модерни'' така нека го прифатат и НАЈАВУВАЊЕТО пред да ти дојдат на гости.
Значи како може да ми тропаат на врата кога ќе им текне.
Денов го испланирав за себе. Да си уживам у када, да си гледам филмчиња у темно, да грицкам пуканки и да пијам ладен чај.
Да се оптегам цел ден у растурен кревет, во пижами, свежо-бањата бушава....и да уживам во сопствениот мир.
Да медитирам и да се посветам на самата себе.

И замисли, гости кои седат по три-четири саати без око да им трепне.
И ништо не видов од денот резервиран за ''мене''
Човек да неможе во сопствената куќа да се одмори, да шета на гаќи, гол, бос, без да му биде страв дека некој ''гостин'' ќе налета.

Мислам дека само заради ова сакам да се преселам од земјава. Никаква цивилизација.
Се изнервирав.

Не сакам облачни приквечерини. Тоа е најлоша комбинација.
Ниту сакам приквечерини, ниту облаци.
Сакам сонце...
Ама нема.
Слабо е.

Имам хоби да слушам глупи сељачки песни за зафрканција.
Сега сите најглупи песни ми се вртат во главата.

Во школо ја пеат „На Велигден сум се заљубил“, но моето ќе биде „На Велигден сум се разболела“.
Во последно време почнав многу да се разболувам.
Кашлам како задавено куче.

На следниве избори, ќе го обележувале левиот показалец...

Добро бе да му се сневиди, а да имаше трет круг, на чело ќе не' обележуваа, онака Бандини стил?

#ЗоштоОЗошто

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom